Favoriet
blogpost

Favoriete boeken juni

Het is juli, maar we keren nog één keer terug naar juni om te bekijken wat mijn favoriete boek is dat ik vorige maand las!

Ik koos toch weer twee boeken deze maand omdat ik enorm veel las en ook heel veel verschillende genres. En het is zo lastig om boeken te vergelijken over de genres heen, dus ik stel jullie gewoon twee boeken voor 😉

Het eerste boek dat jullie absoluut moeten lezen (vind ik), is Sjamaan van de zwarte dood van J.M. Anna, die je kan kennen als Emma Anna. Dit is een fantasy romance, met duistere kanten en gaat over Narä. Zij volgt haar vader op als stamhoofd, ondanks dat ze door haar moeder al jaren ver van de stam wordt gehouden. Wanneer Hedhis, haar jeugdvriend, terugkeert, is hij helemaal niet meer de oude. Kunnen ze elkaar redden? De volledige recensie over waarom dit boek zo fantastisch is, vind je hier!

Het tweede boek is een fantastische psychologische thriller. Zullen we het liefde noemen? is het nieuwste boek van Tine Bergen en het is opnieuw een schot in de roos. De psychologie van de personages en de waarom-vraag zijn zo belangrijk en worden zo goed uitgewerkt, dat je niet anders kan dan het boek in één ruk uitlezen. Het gaat over Esther, die gelukkig is getrouwd met Stef en twee kinderen heeft. Toch is er nog een man in haar leven: Jack. Wanneer Esthers zoon de overbuurman doodrijdt, staat haar leven op z’n kop. Hoe ver kan ze gaan voor de liefde? De volledige recensie vind je hier!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *