Samenwerken

Ben je auteur, uitgever, recensent of blogger en heb je interesse in een samenwerking? Kijk dan hieronder wat we specifiek voor jou kunnen betekenen of mail naar valeriesboekenwereld@outlook.be voor meer informatie!

Samenwerking als auteur
Heb jij een boek geschreven dat je graag in de spotlights zet? Daar werken wij graag aan mee! We kunnen jou op verschillende manieren helpen:
– Organiseer je een blogtour?
– Heb je liever (zonder blogtour) een recensie?
– Mag je boek schitteren op Instagram?
– Graag iets meer vertellen over jezelf en het schrijfproces in een interview?
– Andere creatieve input nodig?
Dat kan allemaal! Het enige wat wij van je nodig hebben, is een exemplaar ter recensie (we lezen zowel fysieke als digitale exemplaren) en eventueel wat meer informatie over jou of het boek. Voor meer informatie mag je altijd mailen naar valeriesboekenwereld@outlook.be. Let op: door drukte of andere omstandigheden is het mogelijk dat we niet elk boek accepteren. We bekijken natuurlijk of het boek past binnen Valeries boekenwereld.

Samenwerking als uitgever
Werk jij bij een uitgever of geef je je boeken zelf uit in eigen beheer? Laat ons zeker weten wat wij voor jou kunnen doen! Om inspiratie op te doen, kan je even een kijkje nemen in de vorige paragraaf.

Daarnaast kijken wij graag met een frisse en kritische blik naar manuscripten. Ben je dus op zoek naar proeflezers voor een laatste correctieronde of een kritische blik op het verhaal? Dan ben je bij Valerie aan het juiste adres.

Graag aan de slag als recensent?
Op dit moment zijn we niet actief op zoek naar recensenten, maar wie weet zijn we zo onder de indruk van jouw schrijftalent dat we jou graag toevoegen aan ons team! Indien je graag aan de slag wil als recensent vragen wij je om jezelf voor te stellen en via mail minimaal twee voorbeeldrecensies door te sturen.