blogpost

Currently watching

Naast lezen vind ik het ook enorm ontspannend om te kijken naar een goede film of serie. Zeker tijdens de examens vind ik wat humor een ideale pauze. Vandaag vertel ik jullie welke series ik momenteel aan het kijken ben en wat ik ervan vind!

1. How I Met Your Mother
Dit is zonder twijfel mijn favoriete serie die ik momenteel aan het kijken ben en ooit al heb gekeken. Ik kijk het samen met mijn vriend. De afleveringen duren maar een twintigtal minuten en de serie bevat in totaal 9 seizoenen.
Inhoud: De serie draait om Ted die in het jaar 2030 zijn zoon Luke en dochter Penny vertelt over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder.

2. Friends
Old but gold! Sinds januari dit jaar kan je alle 10 seizoenen van Friends bekijken via Netflix met Nederlandse ondertitels (let wel: je Netflix moet ingesteld staan op Engels om Friends te kunnen kijken). Ook deze afleveringen duren ongeveer 20 minuten en zijn momenteel mijn pauzes tussen het studeren door.
Inhoud: De serie draait om een groep van zes vrienden: Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. De zes twintigers wonen en werken in Manhatten, New York. Als het verhaal begint, heeft Rachel net haar verloofde Barry voor het altaar achtergelaten en is ze samen gaan wonen met haar beste vriendin uit haar kindertijd, Monica. Het tweetal woont in een appartement tegenover dat van Chandler en Joey en ze trekken veel op met Monica’s broer, Ross – die recent gescheiden is van zijn lesbische echtgenote. Daarnaast is er Phoebe, Monica’s ex-huisgenote.

3. Once Upon A Time
Het eerste seizoen heb ik op zeer korte tijd helemaal uitgekeken omdat ik enorme fan ben van sprookjes en deze serie echt heel spannend vind. Met 6 seizoenen en afleveringen van ongeveer 40 minuten, heb je heel wat uren kijkplezier voor de boeg. Na de examens is het tijd voor seizoen 2 (anders komt er van studeren niks meer in huis).
Inhoud: Deze serie gaat over een vervloekt stadje in Maine waar sprookjesfiguren gevangen zitten zonder happy ending. Wie zij werkelijk zijn, weten zij niet. Hun enige hoop is Emma Swan, de dochter van Snow White en Prince Charming. Zij is namelijk de uitverkorene om de vloek te verbreken.

4. Please like me
Het begin en uitgangspunt van deze serie vind ik leuk, maar ik kom er eigenlijk niet doorheen. Het verhaal houdt me niet echt vast, hoewel de afleveringen vrij kort zijn. Ik denk niet dat ik het ga verder kijken.
Inhoud: Wanneer Josh gedumpt wordt door zijn vriendin, komt hij erachter dat hij eigenlijk op mannen valt. Hij probeert om te gaan met zijn gescheiden ouders, zijn manisch-depressieve moeder en zijn eigen geaardheid.

Wat kijk jij momenteel op Netflix?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *