blogpost,  To Be Read

TBR Thursday juli 2020

Het is donderdag! En op deze donderdag in juli staat er een nieuwe video online op Our Never Ending Story! Hierin bespreken Chelsey en ik of we onze drie boeken van juni hebben gelezen en trekken we opnieuw lootjes om te beslissen welke boeken we in juli moeten lezen…

Wat verschrikkelijk dat ik weer moet melden dat ik mijn TBR-uitdaging niet heb gehaald in juni. Dit komt voornamelijk omdat ik in juni heel veel tijd hebt gemaakt om manuscripten te lezen als proeflezer, nog aan een aantal blogtours heb deelgenomen en een aantal andere recensie-exemplaren heb gelezen. Ik las dus enkel Just F*cking Do It van TBR Thursday voor juni, maar niet het vierde boek van Sylvia Van Driessche en De derde persoon. Helaas.

In juli is er weer een nieuwe kans want er zijn nieuwe lootjes: Birthday van Meredith Russo, Zeg iets! van Reine de Pelseneer en De wensmuur van Mia Sheridan. Let’s go!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *