Over mezelf

Hallo daar!

Fijn dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik gek van boeken. Ik kan geen boekenwinkel voorbij lopen zonder even binnen te springen en al helemaal niet zonder met een boek weer buiten te komen. Als klein meisje was ik gek op voorleesverhalen en ging ik niet slapen zonder minstens één verhaaltje. En dat is eigenlijk doorheen de jaren niet echt veranderd. Ik lees nog steeds overal waar ik vijf minuten moet wachten. Daarom heb ik altijd een boek bij!

Zoals je wel zal merken, lees ik bijna alle genres graag. Van een bloedstollende thriller tot een historische roman of een geweldig liefdesverhaal, alles is goed. Het liefst van al lees ik op vakantie of gewoon gezellig in mijn zetel, zodat ik helemaal kan wegdromen en niemand me kan storen. En dan bedoel ik ook echt niemand. Omdat ik mijn liefde voor boeken graag met iedereen wil delen, begon ik in 2012 als recensent op De Leesfabriek. Daarnaast ben ik actief als begeleider van een leesgroepje van KJV in de bibliotheek van Ham. Daar speel ik met de kinderen van groep 3 spelletjes rond de boeken van dat leesjaar.

Omdat ik niet alle boeken die ik lees recenseer voor De Leesfabriek, besloot ik dat het anno 2017 misschien eens tijd werd voor een eigen blog. Zo gezegd, zo gedaan!

Naast al dat lezen ben ik recent ook begonnen met mijn eigen Bookstagram. Ik kan er echt van genieten om creatief aan de slag te gaan met boeken en zo tot een mooie foto te komen. Je zal hier dus zeker af en toe ook zo’n foto voorbij zien komen. Voor de rest vind je hier recensies over boeken die ik niet lees voor De Leesfabriek, artikels over mijn leven als recensent en alles wat met bloggen en Bookstagrammen te maken heeft.

Veel leesplezier!

Valerie