wrap-up
blogpost

Wrap-up: januari en februari 2023

Ondertussen ben ik natuurlijk ook al heerlijke boeken aan het lezen in maart, maar wellicht heb jij op je leeslijstje nog wat ruimte voor een aantal steengoede boeken. Daarom wil ik graag laten zien welke boeken ik dit jaar al heb gelezen en die absoluut de moeite waard zijn om te lezen!

Door het sleutelgat – Ruth Ware – LS (Thriller)
Dit was het eerste boek van Ruth Ware dat ik las en ik was meteen onder de indruk! Heel goede thriller, en ik ben zeker van plan om meer van deze auteur te gaan lezen.
Lees hier meer over het boek.

De Volksjury 2

De Volksjury 2 – Silke Vandenbroeck & Laura Scheerlinck – Borgerhoff & Lamberigts (Non-fictie/True Crime)
Wellicht ken je De Volksjury al, van het eerste boek en/of van de podcast. Ik vond het tweede boek nog veel beter! Laura en Silke leggen op hun eigen manier vol humor een aantal moordzaken voor en laten experts aan het woord. Zeker een aanrader voor fans van dit genre!
Lees hier meer over het boek.

Verkeerde plaats, verkeerde moment – Gillian McAllister – Cargo (Thriller)
Ik was vanaf het begin fan van dit boek! Het hele idee van de time loop is boeiend, maar McAllister voegt er nog heel wat andere spannende elementen aan toe.
Lees hier de volledige recensie.

De Patchworkfamilie – Cathy Bramley – Zomer & Keuning (Feelgood)
Dit is een heerlijke feelgood! Het Engelse platteland, een heleboel vriendschap én natuurlijk liefde, meer moet dat niet zijn. Cathy Bramley is voor mij een nieuwe auteur, maar ook van haar ga ik meer lezen.
Lees hier de volledige recensie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *