blogpost,  Bookhaul

Bookhaul april 2020

Zoals ik gisteren al zei, was april een van de gekste maanden ooit door alle maatregelen. Maar daar gaan we het vandaag niet over hebben! Ik wil jullie graag tonen welke boeken een weg hebben gevonden naar mijn boekenkasten in april. Kijk je mee?

In totaal vonden 23 boeken een nieuwe thuis in mijn boekenkasten! Van de 23 kocht ik 9 boeken zelf en ontving ik 14 recensie-exemplaren.

De boeken die ik zelf heb gekocht, zijn grotendeels afkomstig van uitgeverij Clavis. Zij organiseerden namelijk twee keer een online stockverkoop, aangezien de fysieke evenementen niet konden doorgaan. Daar kocht ik voor heel weinig geld De boze wolf lust geen konijntjes, Circus Mirandus, Het eerste nijlpaard op de maan, Prinses Piccalilly, De kleine lakei, Bloedwraak en Noodweer. De andere twee boeken die ik kocht zijn Toxine van uitgeverij Hamley Books en Moordgeheim van Natasza Tardio (de enige novelle van Kluitman die ik nog niet had).

Ter recensie ontving ik volgende titels: Opgepast! van Jennefer Mellink, Maar ik ben jou niet van Nadine Swagerman, Wat voel ik van Oscar Brenifier, In hechtenis van Nicci French, Vergeef me van JD Barker, Anna K. van Jenny Lee, Revolutie van Annette van Zuijlekom, Moxie van Jennifer Mathieu, Mijn jaar na jou van Nina de Pass, Help, ik ben verliefd! van Kaat de Kock, Twee fonkelrode sterren in de blinkende witte sneeuw van Davide Morosinotto, Prinsis Eleonora van Marieke van Hooff, De ijzige verloofde van Christelle Dabos en Raak me. Niet van Laura Kneidl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *