I'm a mess
blogpost,  To Be Read

TBR Thursday maart

Onze leeschallenge van 2023 is er! De bedoeling in 2023 is dat Chelsey en ik voor elkaar drie kaarten trekken uit het card deck van Ohsrslybookmarks (Je kan ook je eigen deck bestellen via haar webshop!). We laten jullie aan het begin van de maand zien welke kaarten het zijn geworden en geven enkele boekentips uit onze eigen kast die je zou kunnen gebruiken om zelf mee te lezen met deze challenge.

Chelsey trok voor de challenge van deze maand de volgende drie kaarten:

  • Read the shortest book on your to be read
  • Read the book at the bottom of your to-read list
  • Read a book that hooked you from the first line

Read the shortest book on your to be read
Er zijn wel enkele heel dunne boekjes te vinden in mijn kast, zoals Kil van Mel Wallis de Vries en Kort en klein van enkele feelgoodauteurs (waaronder Susan Muskee). Welk boek echt het dunst is, moet ik even bekijken!

Read the book at the bottom of your to-read list
Wat ik met deze kaart ga doen, weet ik niet. Ik heb geen flauw idee welk boek helemaal onderaan mijn leeslijstje staat. Hoe moet ik dat zelfs gaan bepalen, iemand tips?

Read a book that hooked you from the first line
Om hier enkele goede suggesties te kunnen doen, ga ik eerst een heel aantal boeken moeten openen om de eerste zin te lezen. Dus to be continued…

Of ik voor al deze kaarten een boek gelezen heb tegen het einde van de maand lees je binnenkort!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *