blogpost

Vraag van de week #20

Tijd voor een nieuwe ‘Vraag van de week’! Hierin stellen Chelsey van Leesmeemetmij en ik elkaar om de beurt een vraag waarop we allebei een antwoord zullen formuleren. Elke woensdag lees je wat de vraag van de week is en wat wij daarover hebben neergeschreven. Daar gaan we!

‘Hoeveel boeken liggen er op jullie TBR-stapels?’

Laten we dat maar niet al te concreet maken met cijfers… Dan bezorg ik niemand (inclusief mezelf) een hartaanval. Ik weet wel dat mijn TBR-stapel heel veel verschillende soorten boeken bevat!

Ik ben wel een beetje een boekverzamelaar, denk ik. Ik heb heel veel ongelezen boeken en zal ze waarschijnlijk nooit allemaal gelezen krijgen, maar ze enkel al zien staan maakt me elke keer toch weer blij. Dat is ook veel waard 😉

Ik heb verschillende boekenkasten doorheen het huis. Op onze zolder (die is ingericht als gameroom/hangplek) staan een aantal kasten waar ik vooral gelezen boeken verzamel. In mijn slaapkamer vind je voornamelijk recensie-exemplaren terug of boeken die bovenaan op mijn TBR-stapel liggen. Op mijn bureau vind je vaak boeken die ik nog een plaatsje moet geven en pas zijn aangekomen/gekocht/geruild (die ik dus eigenlijk nog moet opruimen…). In de hal op de eerste verdieping vind je de rest van mijn boeken verdeeld over twee kasten. In één van de twee staan voornamelijk series bij elkaar en covers op display waar ik verliefd op ben. In de andere kast vind je eigenlijk alle andere boeken en daar zit niet echt een systeem in… Toch vind ik altijd de titel die ik zoek!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *