blogpost,  To Be Read

Wat lees ik in juni – Valerie

Aan het begin van deze maand is er onmiddellijk slecht nieuws: examens! Hoewel ik er altijd met een goed gevoel probeer aan te beginnen, betekenen examens toch altijd minder tijd om leuke boeken te lezen. Gelukkig ben ik er na 19 juni al weer van af en kan ik voor de rest van de maand genieten van het begin van een deugddoende vakantie.

Voor de eerste weken staat er dus relatief weinig op het leesprogramma. Ik probeer Junglekoorts van Bruno Buteneers uit te lezen en tot nu toe vind ik het enorm interessant. De combinatie tussen thriller, avontuur en informatie over DNA en genetica is helemaal op mijn lijf geschreven.

Daarna volgt sowieso Geheim akkoord van Marieke Simons. Het boek verscheen bij Futuro Uitgevers en de lezers die mijn Instagram volgen, weten dat de cover erg aanspreekt. Na de examens is het ook tijd om weer wat achterstand in te halen, dus voor ik in het dikke derde deel van De Zeven Zussen begin (Lucinda Riley), lees ik nog Dagboek van een chihuahua van Do Van Ranst. Ik verwacht binnenkort ook het boek Mus van Vlaams auteur Kristof Desmet in mijn brievenbus (uitgeverij LetterRijn). En stiekem hoop ik ook nog Vermoorde onschuld van Jennefer Mellink erbij te kunnen nemen.

Goede voornemens in overvloed, maar ik denk dat het wel goed komt. Als het zonnetje zo blijft schijnen en de examens snel voorbij zijn, zit ik alweer heerlijk te genieten van hopelijk nog meer dan deze vijf boeken!

Hebben jullie een leesdoel voor juni?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *