blogpost,  Unboxing

Unboxing: Boox maart ‘Who am I?’

We kennen het allemaal wel: soms weet je het gewoon even niet meer. Gelukkig is er dan altijd wel iemand in de buurt die je weer kan vertellen dat het allemaal goedkomt. Voor deze box hebben we opnieuw ons best gedaan er een mooie box van te maken. Dit keer kun je items tegenkomen die structuur kunnen aanbieden in je leven. Een houvast als je twijfelt en rust als je het nodig hebt. Dit prachtige Young Adult boek is een plaatje voor in de boekenkast. Het verhaal heeft voor iedereen wel iets herkenbaars en is daardoor niet alleen heel leuk om te lezen, maar het kan je ook nog eens helpen. Soms moet je gewoon even voor jezelf kiezen en genieten, en laten wij je daar nou graag bij helpen.

Ik verwachtte een box met notitieblokjes en planners aangezien ik het gevoel had dat de box zou gaan over structuur geven aan je leven. Maar daar had ik me toch in vergist. Blijkbaar ging Boox deze maand de spirituele tour op…

Avadem zorgde voor deze twee items:

De steen is een rozenkwarts en is de steen van de liefde. Het houten stokje noemen ze Palo Santo en moet je laten roken om rust te brengen. Wel, ik hou niet zo van die spirituele dingen en zie ook niet meteen wat dit met boeken te maken heeft. In de vorige box waren alle items zo goed afgestemd op het thema en dat mis hier toch een beetje. Ik heb vernomen dat deze goodies best duur zijn, maar gewoon absoluut niet mijn ding.

Boox liet ook speciale notitieboekjes maken voor deze box, die ik wel leuk vind:

notitieboekje Boox

Er zat ook een boekenlegger van Everless in en een sticker van Dutch Venture Publishing:

boekenlegger Boox

Gelukkig maakt het boek voor mij heel veel goed. Ik had het boek niet verwacht, maar het stond hoog op mijn verlanglijstje!

De onverklaarbare logica van mijn leven.jpg

Dit is de eerste keer dat ik een beetje teleurgesteld ben over Boox. De andere boxen waren beter afgestemd op het thema en hier ben ik enkel echt blij met het boek. Hopelijk is de volgende box terug meer mijn ding.

Liefs

Valerie

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *