blogpost

Vraag van de week #18

Tijd voor een nieuwe ‘Vraag van de week’! Hierin stellen Chelsey van Leesmeemetmij en ik elkaar om de beurt een vraag waarop we allebei een antwoord zullen formuleren. Elke woensdag lees je wat de vraag van de week is en wat wij daarover hebben neergeschreven. Daar gaan we!

‘Waar zien jullie jezelf over vijf jaar?’

Ik denk dat we sinds de crisis rond Corona allemaal beseffen hoe weinig we zelf in de hand hebben. Als je deze vraag vijf jaar geleden aan iemand stelde, gaat die nooit hebben geantwoord dat een wereldwijde gezondheidscrisis de wereld zou teisteren, met gevolgen als lockdowns enzovoort. Dus ik denk dat dit, meer dan ooit, een moeilijke vraag is.

Natuurlijk zijn er een aantal dingen die ik wel hoop te bereiken tegen dan. Ik ben in juni afgestudeerd als Handelsingenieur en ga nog één jaartje bij studeren. Ik hoop dus dat ik over vijf jaar een vaste job heb die ik graag doe en die liefst iets met boeken te maken heeft (als je iemand zoekt, geef een gil ;)). Daarnaast hoop ik dat iedereen in mijn omgeving nog gezond is want we weten nu hoe belangrijk en niet vanzelfsprekend dat is.

Ik denk dat ik tegen dan het huis uit ben, liefst samenwoon met mijn vriend en ik hoop uit de grond van mijn hart dat er binnen vijf jaar nog altijd tijd is om te doen wat ik het liefste doe: boeken lezen en daarover praten met anderen! In de vorm van mijn blog, bookstagram, de boekenclub, ons YouTube-kanaal, interviews… En misschien, stiekem, hoop ik dat ik tegen dan de tijd en de moed heb gevonden mijn eigen verhaal af te werken! Wie weet…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *