blogpost,  To Be Read

TBR Thursday september 2020

Het is donderdag! En op deze donderdag in september staat er straks weer een nieuwe video online op Our Never Ending Story! Hierin bespreken Chelsey en ik of we onze drie boeken van augustus hebben gelezen en trekken we opnieuw lootjes om te beslissen welke boeken we in september moeten lezen…

Oké, het gaat nog altijd niet super, maar het resultaat van augustus is beter dan in juli, hoera! Voor deze uitdaging moest ik in augustus drie boeken lezen: De Nachtroos van Lucinda Riley, One Small Thing van Erin Watt en Het moois dat we delen van Ish Ait Hamou. Ik las er uiteindelijk twee, enkel De Nachtroos bleef liggen. Niet omdat ik er geen zin in heb, maar omdat het traditioneel drukker wordt richting najaar: de blogtours komen er weer aan en die voorbereidingen vragen wat tijd… Maar er zitten weer heel toffe boeken tussen voor de blogtours, dus ik klaag niet! 😉

In september begint het nieuwe academiejaar weer. Altijd spannend omdat dat zal bepalen hoeveel tijd erover blijft voor lezen en bloggen. De lootjes daagden me uit de volgende boeken te gaan lezen in september: Het vijfde meisje van J.D. Barker, Missie zorgen opzij van Frommelrommel en Nevermoor 2 van Jessica Townsend. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *