blogpost

Vraag van de week #21

Tijd voor een nieuwe ‘Vraag van de week’! Hierin stellen Chelsey van Leesmeemetmij en ik elkaar om de beurt een vraag waarop we allebei een antwoord zullen formuleren. Elke woensdag lees je wat de vraag van de week is en wat wij daarover hebben neergeschreven. Daar gaan we!

‘Wat vinden jullie van de book community?’

Een hele tijd geleden schreef ik een artikel over dit onderwerp, dat je hier kan terugvinden! Er kwam immens veel reactie op. Veel mensen herkenden mijn frustratie versus mijn gevoel van liefde voor onze heerlijke community. Ik ga er niet opnieuw woorden aan vuil maken. Het belangrijkste vind je terug in het artikel.

Ondanks de wrijvingen die af en toe ontstaan, ben ik wel heel dankbaar voor alle boekenliefde die er is!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *