Coming soon
blogpost,  Release,  To Be Read

Coming soon: oktober ’19

Het najaar komt eraan en in boekenland betekent dit dat er weer heel veel prachtige boeken gaan verschijnen! In onze video op YouTubvertelden Chelsey en ikzelf al iets meer over de boeken waar we enorm naar uitkijken en vandaag vul ik mijn lijstje verder aan.

Kom naar huis

Kom naar huis – Emma Anna – Dutch Venture Publishing

Verliefd worden is niet moeilijk, maar vechten voor die liefde wel.
Wanneer Hannah Mackenzie een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.
Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

Er was eens

Er was eens – Jen Minkman e.a. – Dutch Venture Publishing

Er was eens… vele fantastische sprookjes beginnen zo. Maar ken jij deze al?
Laat je meevoeren naar werelden waar Assepoester tegen loverboys strijdt, waar social media nog gevaarlijker is dan een spinnenwiel, waar inhalige fey muzikanten opsluiten in torens, waar oma’s gered moeten worden van iets ergers dan een boze wolf en waar twee zussen door yeti’s op de proef worden gesteld. Verhalen vol magie, verraad, vriendschap en liefde.
Jen Minkman (Het licht van Lorelei), Suzanne Peters (Reken maar), Miranda Peters (Gaiatrilogie), Marijke F. Jansen (Kort en gelukkig) en Cathinca van Sprundel (De vrouwe van Myrdin) geven elk hun eigen twist aan een verhaal dat je dacht te kennen.
Vijf sprookjes, vijf heldinnen, vijf keer “en ze leefden nog lang en gelukkig’. Of toch niet?

Gap Year - Au Pair

Gap Year: au pair – Marie Lotte Hagen – Leopold

Stel je voor, je bent zeventien jaar en je bent als au pair in een ver land. Op een avond vertelt de vrouw des huizes je dat je bij nader inzien niet bevalt. En of je binnen een uur wilt vertrekken. 

Kwijt

Kwijt – Sandra J. Paul – Hamley Books

Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Gelukkig getrouwd met Iris, vader van tienerzoon Vince, eigenaar van een gerenommeerde Londense Patisserie. Beter dan dat kan het leven niet worden.
Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg, inclusief zijn vrouw, zoon en zaak.
Terwijl hij de geheimen van de voorbije twee jaar ontrafelt, begint Jim zich steeds meer af te vragen of hij echt wel de man is die hij altijd meende te zijn. En dan is er nog die ene vraag: Wie is de vrouw die altijd in zijn herinneringen opduikt, een vrouw die niemand anders lijkt te kennen?

Fatale keuzes

Fatale keuzes – Nina Verheij – Hamley Books

Wanneer haar huisgenote Lisa na ruim twintig jaar het contact met haar criminele vader wil herstellen, heeft politie-stagiaire Emily genoeg redenen om zich terughoudend op te stellen. Toch lukt het haar niet haar nieuwgierigheid te bedwingen. Lisa’s vader blijkt immers een gewelddadig man te zijn met een besproken verleden.
Na een dramatische gebeurtenis wordt Emily geplaagd door schuldgevoelens. Terwijl haar collega’s uitzoeken wat er exact is gebeurd, verzet Emily haar zinnen door in een oud dossier te duiken over een vrouw die schijnbaar zelfmoord pleegde. Hoe dieper Emily echter graaft, hoe meer geheimen ze ontrafelt die verband houden met haar eigen leven. Ze realiseert zich dat ook haar keuzes zware consequenties hebben.
Kun je nog terug nadat je iemands ware aard leert kennen?

Zwijg

Zwijg – Mel Wallis de Vries – De Fontein

Fee, Alyssa, Sarah en Jamie zijn megapopulair. Maar op een avond dat ze alleen thuis zijn, ontvangt de alarmcentrale een hysterisch telefoontje: een van de vriendinnen is vermoord. De andere drie zijn meer dood dan levend, maar redden het.
De overlevenden zijn groot nieuws: iedereen wil weten waarom zij het hebben overleefd. Moeizaam pakken de drie hun leven weer op. Tot er weer iets vreselijks gebeurt…
Is de moordenaar terug? Hoe vaak kun je aan je lot ontsnappen?

One small thing

One small thing – Erin Watt- De Fontein

Sinds haar zus dood is, heeft Elisa constant ruzie met haar overbezorgde ouders. Ze snakt ernaar om een keer lol te hebben en de boel te vergeten. En dus sneakt Elisa het huis uit voor een groot feest. Daar ontmoet ze Chase: knap, verleidelijk en precies wat ze nodig heeft.
Maar hun onvergetelijke ontmoeting heeft grote gevolgen. Ook Chase blijkt een verleden te hebben dat hij liever vergeet. En het heeft te maken met Elisa’s zus…

Truth or Dance 3 - Dance or Die

Dance or Die – Chinouk Thijssen – Clavis

Het einde van India’s dansopleiding is in zicht. Nog één jaartje en dan mag ze misschien auditie doen voor Het Nationale Ballet. Maar toch is ze er niet gerust op, want via de groepschat Truth or Dance blijft een levensgevaarlijke stalker haar en haar vriendinnen lastigvallen. En iets zegt haar dat diegene dit schooljaar pas echt zal toeslaan. India is geboren om te dansen, maar is ze ook bereid ervoor te sterven?

Sam Porter 2 - Het vijfde meisje

Het vijfde meisje – JD Barker – Boekerij

Het is vier maanden geleden dat detective Sam Porter het leven van Emory redde, maar daarbij Anson Bishop liet ontsnappen. De media en het politiekorps zijn ervan overtuigd dat hij zich door de moordenaar heeft laten bespelen. Porter wordt van de zaak gehaald en mag zich er ook privé niet meer mee bezighouden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Als het lichaam van de tiener Ella Reynolds wordt aangetroffen in een bevroren meer, denkt de politie direct aan Bishop. Is dit zijn volgende slachtoffer? Terwijl zij zich op de nieuwe vondst storten, volgt Porter een aanwijzing uit Bishops verleden. Hoe meer geheimen zich ontvouwen, des te meer realiseert Porter zich dat er maar één ding nog angstaanjagender is dan een seriemoordenaar: de moeder van een seriemoordenaar.

Het vuur in mij

Het vuur in mij – Erin Stewart – Gottmer

In een vreselijke huisbrand heeft Ava alles verloren: haar ouders, haar beste vriendin, haar thuis en zelfs haar gezicht. Hoe kan Ava nu nog een normaal leven leiden? Wie wil er bevriend zijn met een monster? Ze had niet gerekend op Piper, een meisje op haar nieuwe school dat ook een brand overleefde. Met haar sarcastische, botte humor krijgt zij Ava langzaam weer uit haar cocon. Maar zelfs de stoere Piper is niet zo onaantastbaar als ze lijkt – iedereen heeft littekens, maar ze zijn niet allemaal even makkelijk te zien.

Stormwachter 2 - De verdwenen zeekrijgers

Stormwachter 2: De verdwenen zeekrijgers – Catherine Doyle – Fantoom

Fionn Boyle is nog geen halfjaar Stormwachter op Arranmore als het eiland overspoeld wordt door duizenden angstaanjagende Zielsluipers. De meedogenloze volgelingen van de gevreesde tovenares Morrigan komen haar weer tot leven wekken en Fionn staat machteloos. Hij is de magie van de Stormwachter kwijt en nu het geheugen van zijn opa steeds slechter wordt, is hij aangewezen op de hulp van zijn vrienden Shelby en Sam. Samen moeten ze Dagda’s leger van Merrows, legendarische zeewezens uit vroegere tijden, oproepen. Maar niemand gelooft dat het wilde volk uit de oceaan bestaat. En hoe kan Fionn zijn gelijk bewijzen zonder magie? Terwijl hij op zoek gaat naar het verdwenen leger, bereiden de andere eilandbewoners zich voor op de invasie. De strijd om het voortbestaan van Arranmore is begonnen.

Team Mortis 10 - De slaventocht

Team Mortis 10: De slaventoxht – Bjorn Van den Eynde – Fantoom

De Noorse tienersterren en influencers, Livia Holt en Finn Thorsen, worden ontvoerd en zijn beiden gedoemd te sterven tijdens een luguber spelletje. Slechts één van hen kan aan de dood ontsnappen, maar alleen als de ander bereid is om zijn leven te geven voor zijn geliefde. De hoop dat het om een eenmalige vergelding gaat, vervliegt al snel. Nadat opnieuw twee geliefden de dodelijke test moeten doorstaan, krijgt een derde slachtoffer een vreemde post op haar social media. Ruth Bentzen kan op dat moment nog niet weten dat ze binnen 48 uur dood zal zijn. Teamleider Celine Schield zit met de handen in het haar. Het enige lid uit haar team dat snel genoeg kan infiltreren om bij het volgende slachtoffer in de buurt te komen, wordt actief gezocht voor moord en is voortvluchtig. Kunnen de jongens uit Erika’s ex-team haar snel genoeg vinden? En is het wel een slim idee om het tienermeisje in te schakelen? De risico’s en de inzet waren voor Erika nog nooit zo hoog…

Niet nog eens, Laura

Niet nog eens, Laura – Niet Nu Laura – Vrijdag

Laura neemt ons mee naar de echte wereld achter de perfecte Instagramfoto’s, waar de summerbody niet altijd on point is, de eyeliner meestal niet on fleek, en de kerstboomblijft staan tot half februari.
‘Niet nog eens Laura’ bevat hilarische cartoons vol alledaagse, ongegeneerde en vooral herkenbare situaties. Van passief-agressieve emoji’s en creatief diëten tot doldwaze verliefdheid en mislukte yogaposes. Laura toont ons dat het helemaal oké is om niet perfect te zijn, zolang je maar lol hebt.

Als je sterft trilogie 2 - Als je bloeddruk daalt

Als je bloeddruk daalt – Christine Geysen – Kramat

Lex en Helia hebben voor elkaar gekozen, maar worden nu geconfronteerd met het resultaat van die keuze. Allebei voelen ze zich eenzamer dan ooit, maar toch blijven ze geloven in elkaar en in hun liefde. Of is dat alleen maar schijn? En welk spel speelt Michaël, de engel van de dood, hierin?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *