blogpost,  Bookhaul

Bookhaul september

Vaarwel september en hallo oktober! Een nieuwe maand betekent traditiegetrouw op Valeries Boekenwereld dat we nog snel een keertje terugblikken naar de vorige maand en welke boeken deze maand bracht…

De balans van september toont de volgende cijfers: 31 nieuwe boeken in de kast waarvan ik er 12 kocht, 2 cadeau kreeg van vriendlief en 17 ontving ter recensie!

Begin september ontving ik Kamer 305 van Yvonne Franssen, een spannende thriller die ik mocht lezen voor het boek in de winkel lag! Na mijn heerlijke vakantie in Tenerife lagen ook (Over)leven op Tinder van Julie Vranckx en Niet nu Laura, Furie van Katie Lowe, Izzy + Tristan van Shannon Dunlap en Bodemloos van Hilde Vandermeeren en Walter Damen op me te wachten. Zelf kocht ik bij auteur Marcel Vaarmeijer nog een exemplaar van Su-su-superster.

Uitgeverij Dutch Venture Publishing en Hamley Books hadden weer mooie boeken aangekondigd en ik voor enkele titels schreef ik me in voor de blogtour. Zo ontving ik Er was eens (meerdere auteurs) en Kom naar huis van Emma Anna van de eerste uitgever en Kwijt van Sandra J. Paul van Hamley Books. Van mijn lieve vriend kreeg ik voor we op vakantie vertrokken nog Steeds verder weg van Helena Fox en Gruwelijk Spel van Mirjam Hildebrand. Andere recensie-boeken die ik ontving, zijn: Misschien is het anders van David Yoon, Nocturna (de nieuwe fantasy sensatie!) van Maya Motayne, Louise van Anne-Laure van Neer, Dance or Die van Chinouk Thijssen, Room Service van Maren Stoffels, Het meisje zonder handen van Ed Franck, Comedy Queen van Jenny Jagerfeld, Hoe ik mijn vader redde van Henk Hardeman en Kantoor Kafka van Natcha Michiels (voor een superleuk item op de Boekenbeurs!)

Op de boekenoutlet van Pardoes in Hasselt kocht ik: De dag dat Conor verdween, Mamette: engeltjes en duiven, De blinde magiër, De vlindertheorie, Verwachtingen, Raak me dan als je kant, Seekers: terug naar de wildernis, Scrapbook voor mijn bullet journal, Afgesloten, Eksternacht, Er was eens…

En wat kocht of kreeg jij?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *