blogpost

Tip: verhalenbundels bij Books & Butterflies

Je kent dat gevoel wel: druk, druk, druk! Het nieuwe schooljaar is gestart, op je werk is het rennen geblazen en nu er terug meer is toegestaan, ben je ook weer vaker weg, bijvoorbeeld op restaurant of met de vriendinnen. In al die drukte nog veel tijd vinden om te lezen is soms niet zo eenvoudig en een dik boek lezen zit er dan vaak helemaal niet meer in. Daarom is het ideaal om iets te vinden wat je tussen de drukte door kan weglezen. Maak kennis met de bundels van Books & Butterflies!

Het fijne aan deze bundels is dat ze telkens vijf kortverhalen bevatten van vijf diverse auteurs. Omdat ze zo kort zijn, leest het heel snel weg én je kan kennismaken met verschillende auteurs. Als een verhaal dan tegenvalt, zit je er ook geen heel boek aan vast. En ze zijn allemaal zo leuk!

Stiekem kan je me ook terugvinden in één van de bundels… Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *