blogpost

Magical Stories op de Boekenbeurs!

Hoera hoera want de Boekenbeurs komt eraan! En als boekenclub kunnen we dit natuurlijk niet laten passeren zonder iets speciaals te doen…

Daarom organiseren we met Magical Stories niet één, maar TWEE boekenclubs op de Boekenbeurs! Dan kan je zeker eentje meepikken! 😉

Het meisjesmanifest – Carlie van Tongeren

Op zaterdag 2 november vindt de eerste boekenclub plaats op de Boekenbeurs. We beginnen stipt om 10u30 en hebben een uurtje de tijd om samen met jullie de thema’s en gebeurtenissen uit het boek Het meisjesmanifest van Carlie van Tongeren te bespreken. Lezers die al een keertje aanwezig zijn geweest, weten dat we er altijd iets leuks van maken!

Je kan je inschrijven door te mailen naar: magicalstories@outlook.be
Vermeld zeker aan welke boekenclub je deelneemt!

De dader – Antonia Michaelis

Op zaterdag 9 november zijn jullie om 16u welkom op de stand van uitgeverij Clavis om samen met ons De Dader van Antonia Michaelis te bespreken.
Als je je inschrijft voor deze leesclub (door te mailen naar magicalstories@outlook.be) ontvang je van ons EEN GRATIS TOEGANGSTICKET voor de Boekenbeurs voor 9 november!

We kijken uit naar de Boekenbeurs en de boekenclubs! Hou zeker onze socials in de gaten want deze week kan je ook de boeken winnen van de leesclubs op de Boekenbeurs!

Tot snel!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *