blogpost,  interview

Lezer/auteur/uitgever aan het woord

Ook in 2019 willen wij al onze boekenliefde met jullie delen! Maar wij zijn niet de enigen die helemaal in de ban zijn van verhalen. Daarom geven wij graag het woord eens aan iemand anders. Vandaag is dat: Sharona Cops (lezer).

Wie is Sharona?
Koffie of thee?
Koffie; want ik heb cafeïne nodig om mijn dag goedgezind door te komen
Ochtend of avond?
Avond; want ik ga graag ’s avonds met vriendinnen nog uit
Pretpark of dierentuin?
Pretpark; ik geniet van het gevoel in mijn buik wanneer een attractie overkop gaat
All-in hotel of tentje?
All in-hotel; ik vind zon-zee-strand vakanties geweldig en ik kan echt de hele dag met een boek aan het zwembad liggen
Rekenen of taal?
Taal; met taal kan je zoveel dingen doen. Woordspelingen, poëzie, alliteraties,.. alles om iets saai om te toveren in iets geweldig

De tip van Sharona
Titel en auteur/uitgever
Misschien ooit van Colleen Hoover is in 2016 verschenen bij Zomer & Keuning.

Korte inhoud
Sydney komt er op de avond van haar verjaardag achter dat haar vriendje al maanden het bed deelt met haar beste vriendin. Ze kan gelukkig terecht bij haar overburen, waar Ridge woont.
Ridge is een dove singer-songwriter die midden in een writer’s block zit. Sidney schrijft zelf liedjesteksten en samen proberen ze de writer’s block van Ridge te doorbreken.
Ze krijgen langzaam gevoelens voor elkaar maar Ridge heeft al een vriendin en probeert zijn gevoeld voor Sydney uit zijn hoofd te zetten. Het kan toch nooit iets worden tussen hen.

Wanneer las ik het boek?
Ik heb dit boek ongeveer 2 jaar geleden voor het eerst gelezen, maar het is nog altijd een van de beste boeken die ik ooit gelezen heb.

Hoe heb ik dit boek gevonden?
Ik las al een tijdje voor ik dit boek ontdekte Young Adult boeken. Mijn lievelingsschrijfster was altijd Jennifer Armentrout maar ik had alle uitgegeven boeken van haar al gelezen. Ik had online eens gezocht tussen aanbevolen boeken en zag deze ertussen staan. Het verhaal sprak me meteen aan.

Ik raad het boek aan omdat…
Dit boek is zeker een aanrader voor de mensen die van romance en muziek houden. Het verhaal gaat over muziek maken en speciaal voor dit boek, heeft Hoover samengewerkt met een echte singer-songwriter. Je kan alle liedjes die in het boek staan uitgeschreven dus ook effectief luisteren. Dit zorgt ervoor dat het boek tot leven komt en je je echt kan inleven in het verhaal.

Zelf meedoen? Stuur dan een mailtje naar valeriesboekenwereld@outlook.com

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *