I'm a mess
blogpost,  To Be Read

TBR Thursday wrap-up maart

De derde maand van onze nieuwe challenge zit er al weer op en ik wil graag laten weten of het een succes was. Heb ik voor elke kaart een boek gelezen?

Chelsey trok drie kaarten voor maart:

  • Read the shortest book on your to be read
  • Read the book at the bottom of your to-read list
  • Read a book that hooked you from the first line

Read the shortest book on your to be read
Ik heb geen idee wat het kortste boek op mijn TBR is, dus ik heb gewoon een kort boek gelezen (twee eigenlijk!). Ik heb namelijk voor het eerst twee tussendoortjes van De Verhalenfabriek gelezen: Durven dromen van Sarah Simmelink en Alle controle kwijt van Amélie Storms. Dus: check!

Read the book at the bottom of your to-read list
Er liggen veel boeken in de kast die er al een hele tijd liggen en daarom mijn interesse een beetje zijn verloren. Daarom ben ik even gaan graven, tot ik Dit is ons verhaal van Ashley Elston tegenkwam. Ik ben blij dat ik het boek gelezen heb voor de challenge.

Read a book that hooked you from the first line
Voor deze kaart koos ik De stille kamer van Nadine Matheson. Het was een werk van lange adem… Ik vond het boek wel goed, maar ik kon er moeilijk lange stukken in één keer in lezen, dus ik heb bijna de heel maand nodig gehad om dit boek uit te krijgen. Maar we zijn er geraakt!

Ook in maart heb ik dus alle drie de kaarten gelezen, al las ik minder dan de voorbije maanden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *