blogpost,  Win actie

WINNEN: Team Mortis 8: Engel des doods – Bjorn Van den Eynde

We sluiten deze Team Mortis-week af met een heerlijke winactie! Ik hoop dat jullie na de recensies, de fanday en het interview allemaal nieuwsgierig zijn en niet kunnen wachten om de boeken te gaan lezen. Dus grijp vandaag je kans en maak kans op één van de drie exemplaren van Team Mortis 8: Engel des doods!

Waar gaat het over?
De Carrefour supermarkt van Charleroi, België, wordt vlak voor sluitingstijd opgeschrikt. Vijf jongemannen, vermomd met siliconen maskers, overvallen de winkel en vermoorden koelbloedig alle werknemers en aanwezige klanten. De buit lijkt schamel: een paar duizenden euro’s en een armband met een bedel van een engeltje. Slechts één Marokkaans tienermeisje wordt door de overvallers gespaard. Yuna Tahiri lijdt sinds een jaar aan geheugenverlies en wordt na de feiten bestookt met mails en berichten met beelden van de overval. Ze beleeft de gruwelijke feiten elke dag opnieuw, alsof het de eerste keer is. De zestienjarige Erika Storm wordt samen met Felix Tallon door Celine Schield en de Europese inlichtingendiensten het veld in gestuurd om de zaak te onderzoeken. Terwijl Felix zich ontfermt over slachtoffer Yuna, moet Erika contact zoeken met de turnster Aiko Svilar, die mogelijk gelinkt is aan de feiten. Gevreesd wordt dat met de overval in Charleroi, en na tientallen jaren stilzwijgen, een ongrijpbare en nietsontziende bende opnieuw is opgestaan.

Hoe maak je kans?
Reageer onder het Facebookbericht van Valeries Boekenwereld, dit blogbericht of de post op Instagram waarom jij dit boek wil winnen!

Wat vinden wij leuk?
– Like Valeries Boekenwereld op Facebook
– Like de pagina van Team Mortis op Facebook
– Like de pagina van uitgeverij Baeckens Books op Facebook

De winnaars worden bekend gemaakt op zaterdag 27 oktober, net voor de start van de Boekenbeurs!

Veel succes!

4 reacties

 • Maud Verstraeten

  Heb de hele serie in één ruk uitgelezen en dacht dat Bloedlijst de laatste was omdat de laatste pagina zwart was. Toen ik erachter kwam dat er nóg een boek kwam werd ik echt gek en ik móét het gewoon lezen!

 • Eva

  Ik ben in 2013 voor de eerste keer naar de boekenbeurs geweest in Antwerpen. Daar heb ik Team Mortis ontdekt, toen waren alleen nog maar boek 1 en 2 uit. Ik heb direct beide boeken gekocht, laten tekenen door Bjron en ben meteen begonnen met lezen.
  Sinsdien ga ik elk jaar naar de boekenbeurs in Antwerpen om steeds het volgende exemplaar te kopen en even gezellig babbelen over het boek met de geweldige schrijver :).
  Ik doe dus al enkele jaren mee aan winacties om een boek te winnen maar dit is me helaas nog niet gelukt:(. Hiermee nog een poging om een geweldig boek te winnen :D, fingers crossed.

 • Xander kindt

  Ik hoef niet te winnen, want ik heb het boek gewoon al gelezen! En ik kan al verklappen dat het weer een boek vol spanning en verrassende wendingen wordt. Echt één van de beste uit de reeks!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *