blogpost,  To Be Read

TBR Thursday april

Bij een nieuw jaar kwam ook een nieuwe challenge kijken. In deze blogpost vertelden we je meer over onze nieuwe challenge van 2021, genaamd First Impressions. Hoewel we vorig jaar vol goede moed waren begonnen aan Challenge accepted bleek het op het einde van de rit toch een enorme flop te zijn geweest. Het leek ons dan ook een goed plan om een challenge te kiezen waar iedere maand wat meer vrijheid in was en zo ontstond First Impressions dus. Iedere maand nemen we jullie in TBR Thursday mee op pad naar het (blind) kiezen van elkaars TBR stapel van de maand. Met vandaag de boeken van april!

We gaan het niet hebben over vorige maand, kuch…

Dit zijn de vijf zinnen waar Chelsey uit kon kiezen:

Wat de uitdrukking ‘iets op je kerfstok hebben’ betekent, weten de meeste mensen wel.‘ (Waarom mussen nooit dood van het dak vallen – Friederike De Raat – Rainbow)
Meneer Davies, mijn leraar Engels, wrijft met zijn hand over zijn militaire stekeltjescoupe.’ (Moxie – Jennife Mathieu – Imagine)
Claire stapte onder de douche vandaan en sloeg een badjas om haar lichaam.’ (De vijfde kamer – Darline Degheldere – Hamley Books)
Ik wed dat jij niet in spoken gelooft.‘ (De spookspeurders 1: De moestuinvandalen – Tine Bergen – Horizon)
Er zit nog steeds een droom in mijn hoofd.’ (Toen liefde leven werd – Lisanne De Gendt – Horizon)

Dit zijn de boeken die Chelsey koos:

Chelsey koos Moxie van Jennifer Mathieu, deel 1 van De spookspeurders van Tine Bergen en Toen liefde leven werd van Lisanne De Gendt.

Als jij mocht kiezen, welke zinnen zou je dan genomen hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *