Unboxing

Unboxing: Enjoy the show – A Bookish Flickering (mei box)

Eindelijk weer eens een unboxing. Ik ben de laatste tijd een beetje aan het afkicken van boekenboxen omdat er uiteindelijk toch veel geld naartoe gaat en ze af en toe eens durven tegenvallen. Ik denk dat ik voorzichtiger ben geworden, maar de boxen van A Bookish Flickering blijven gelukkig enorm de moeite waard!

Met als thema Enjoy the show en verwijzingen naar onder andere Het Nachtcircus (waar ik enorm fan van ben) en Caraval kon ik niet anders dan deze box bestellen want 1: kaarsen heb je nooit teveel en 2: thee ook niet. En aangezien ik van afwisseling hou als ik kaarsen brand en ik stiekem hoopte op heerlijke geuren bij het thema circus, bestelde ik de box van mei bij Manon. Dan nu de unboxing!

Kaarsen mei ABF

Wat een geweldige kaarsen! De linkse kaars Last Night of Caraval ruikt naar Crème Brûlée en dat is ook meteen mijn nieuwe favoriet! De rechtse kaars Opens at Midnight ruikt naar candied apple en vind ik ook fantastisch. De middelste B.B. Bosso Carnival heb ik nog niet geprobeerd, maar als ik er zo aan ruik, kan er niks misgaan.

Ook de thee in deze box vind ik geweldig:

thee ABF mei

Volgens mij zitten er marshmallows in de linkse thee! En de zwarte thee rechts heb ik al geproefd en is zoals altijd weer een perfecte smaakcombinatie. De extra goodie vind ik erg leuk gekozen en past perfect bij het thema.

Eenvoudige conclusie lijkt me: wat een heerlijke box! De box voor juni staat ook online en heeft als thema 2018’s Favourite Reads Pt. 1. Deze box zal maar liefst vier kaarsen bevatten en twee soorten thee. Fandoms volgen later. Zijn jullie net zo benieuwd als ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *