blogpost,  Unboxing

Unboxing: Celebrate Books ‘My winter is all booked’

Ik spring elke keer een gat in de lucht als de nieuwe Celebrate Books-box op mijn deurmat valt. Maar wat is dat nu precies, die box?

In Amerika en Engeland zijn de boxen al lang erg populair. Het enige wat je op voorhand weet (meestal) is een thema waarover het boek in de box zal gaan. Omdat we hier een dergelijk iets nog niet kenden, besloot Sandra ook in België en Nederland met iets dergelijks aan de slag te gaan!

Met de box van Celebrate Books ontvang je een feestje op de deurmat. Iedere box heeft een ander thema en bevat een nieuw Nederlandstalig boek dat recent is verschenen plus drie tot vijf boekgerelateerde cadeautjes. En ik vind de box elke keer fantastisch!

De box van oktober had als titel: ‘My winter is all booked’. Met dit thema in mijn achterhoofd had ik wel een idee welk boek er eventueel in kon zitten. Maar wat zat er nog allemaal in de box?

Letters

Het eerste item dat ik uit mijn box kon halen, was deze schitterende kaars van Letters & Lights. Ik wist op voorhand dat er een kaars ging inzitten (en dan moet ik die box hebben haha) en ik vind het geweldig dat deze zo goed bij het boek en thema past. En wat ruikt hij lekker!

onderzetters.jpg

Onder de kaars zaten deze veel te schattige onderzetters. Eén van de leukste dingen die in de box zaten!

Maar mijn absolute favoriet is deze lieverd:

tas

Ik ben helemaal verliefd op deze quote en tekening! Dit wordt zonder twijfel mijn nieuwe thee en lees-tas.

Wat zat er verder nog in de box?

 

Bladwijzers, een sticker, fanart van Harry Potter en een mooie sleutelhanger. Maar waar jullie allemaal op zitten te wachten:

quote

Deze prachtige quotecard met quote van Jen Minkman. Maar weet je al welk boek het is?

Boek

Jaaaaa! Precies het boek dat ik had verwacht én op had gehoopt! Dit boek is een bundeling van kerstverhalen van verschillende auteurs en is ideaal om te lezen tijdens de kerstvakantie. Ik kijk er heel erg naar uit!

Wat vond jij van deze box?

box oktober.jpg

Het thema van november is: ‘Escaping Reality’. Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs,

Valerie

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *