blogpost,  Bookhaul

Bookhaul mei (Lore)

In mei heb ik maar liefst vijf boeken kunnen toevoegen aan mijn al overlopende ‘moet ik nog lezen stapel’. Het was een geweldige maand vol nieuwe en leuke boeken. Ik kan niet wachten om ze te beginnen lezen!

De maand begon alvast fantastisch met de boekenvoorstelling van Preta, geschreven door Sterre Carron. Uiteraard heb ik deze dan ook gekocht, samen met Indra van Sterre Carron. Ik ben razend enthousiast om in Preta te beginnen lezen omdat Sterre mijn naam koos om als personage te verwerken in het boek. Het enige wat de schrijfster me wou verklappen is dat het personage met mijn naam geen lieverdje is.

Ik heb de hele Touching Juliette-serie van Tahereh Mafi op het laatste boek na besteld in een box via Celebrate books. Ik kon het me natuurlijk ook niet laten om het laatste boek Heel me te bestellen. Meestal als ik een serie lees, dan lees ik de boeken achter elkaar. Nu ik de hele serie in huis heb, hoop ik deze zomer de serie te kunnen lezen.

Op 15 mei lag er een geweldig pakje voor me klaar als ik thuis kwam: het boek Inferno geschreven door Julie Kagawa. Inferno is het vijfde en laatste boek van de Talon serie. Deze serie is echt geweldig, ik kijk zo uit naar dit boek. Ik ben heel benieuwd wat Ember, Riley en Garret nog samen gaan beleven.

Ten slotte viel ook nog het prachtige derde deel van de Zeven zussen serie op de mat. Schaduw geschreven door Lucinda Riley. Ik kan niet wachten om meer te weten te komen over Star haar verhaal.

Ik ben razend enthousiast om al deze boeken te beginnen lezen en ben alvast superbenieuwd wat de maand juni allemaal voor verassingen gaat brengen. Hierbij wil ik ook uitgeverij Xander bedanken voor het boek Schaduw en uitgeverij Harper Collins voor het boek Inferno.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *