blogpost,  Unboxing

Unboxing: Celebrate Books ‘Touching Juliette’

Naar aanleiding van het nieuws dat Tahereh Mafi binnenkort een nieuw boek uitbrengt, maakte Celebrate Books een box rond de Touching Juliette-reeks. Je kon de box met of zonder alle boeken kopen.

Maar liefst vier boek en goodies voor de leuke prijs van €29,95! Die kon ik niet laten liggen! Ik las nog nooit eerder een boek van deze auteur maar ben er super benieuwd naar. Dit is wat ik allemaal in de box vond. Welke boeken deze box zou bevatten, wist ik uiteraard al alvorens de box te bestellen.

Het eerste wat ik uit de box haalde was deze geweldige tas. Ik denk zelfs dat dit mijn lievelingsitem uit de box is. De tas heeft ook een megaleuk opschrift!

tas-cb.jpg

Daarna kwam deze mok naar boven. De twee jongens die hierop staan afgebeeld komen voor in de boeken. Aangezien ik de serie nog niet ken kan ik ook nog niet veel vertellen hierover.

Als volgt kwamen deze prachtige boeken uit de doos. De covers zijn prachtig! Verwoest me bestaat uit twee delen. Aan de ene kant heb je Verwoest me en aan de achterkant van het boek start Versplinter me. Ik ben zeer benieuwd om een boek eens op die manier te lezen.

Boeken Tahereh MAfi CB

Bij de prachtige covers horen uiteraard ook deze prachtige boekenleggers en stickers! Echte plaatjes!

boekenleggers-cb.jpg

Als laatste zaten ook deze kaarten in de box. Ik ben er nog niet volledig uit wat dit precies is, maar ben benieuwd om dit uit te zoeken terwijl ik de boeken lees. Ze bevatten alle informatie over de personages van de boeken. Er zat ook een leuk notitieboekje bij van de cover van het boek Verwoest me. Verder zie je ook nog een leuke halsketting en een leuk quote kaartje.

box CB

Het was de eerste keer dat ik een box bestelde bij Celebrate Books. Ik vond het zeker de moeite. Ik denk dat ik de goodies nog meer ga appreciëren naarmate ik de boeken ga lezen. Nu zeggen de quotes en goodies me nog niet zo veel. Maar ze zijn wel allemaal prachtig! Ik kan niet wachten om de boeken te beginnen lezen.

box CB Tahereh MAfi

Dit artikel werd geschreven door gastblogger Lore.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *