blogpost,  Unboxing

Unboxing: Celebrate Books ‘Superheroes’

Ik spring elke keer een gat in de lucht als de nieuwe Celebrate Books-box op mijn deurmat valt. Maar wat is dat nu precies, die box?

In Amerika en Engeland zijn de boxen al lang erg populair. Het enige wat je op voorhand weet (meestal) is een thema waarover het boek in de box zal gaan. Omdat we hier een dergelijk iets nog niet kenden, besloot Sandra ook in België en Nederland met iets dergelijks aan de slag te gaan!

Met de box van Celebrate Books ontvang je een feestje op de deurmat. Iedere box heeft een ander thema en bevat een nieuw Nederlandstalig boek dat recent is verschenen plus drie tot vijf boekgerelateerde cadeautjes. En ik vind de box elke keer fantastisch!

IMG_3905

Het thema van de box van deze maand is ‘Superheroes’ en dat sprak me meteen aan. Ik had wel een licht vermoeden welk boek in de box ging zitten, maar daardoor wilde ik de box eigenlijk nog liever! 😉

Allereerst kwam ik een item tegen dat perfect past bij deze periode in het jaar. Het is ijskoud buiten en wat is er dan beter dan met een tasje thee op de bank kruipen? Niets! A bookish Flickering maakte exclusief voor deze box Dark Villian thee. Zien jullie wie er op het etiket staat? Een van de grootste schurken uit de sprookjes ever: The Maleficant! Als echte thee-geek vind ik dit een super leuk item.

IMG_3906

Antoher View maakte voor deze box een waaier gebaseerd op Wonder Woman! Ideaal om te gebruiken op mijn bookstagramfoto’s. De quote op de waaier: Only love can truly save the world.

IMG_3907

Omdat bij dit thema echte superhelden niet mogen ontbreken, bevatte de box ook twee fan-art kaarten van Justice League en Black Widow. Ik heb het niet zo met fan-art, maar deze vind ik best mooi!

IMG_3908.JPG

Ik ben ook niet echt een tegeltjes-mens, maar de illustratie die Emmy van Ruijven (bekend van Zon en Maan) maakte van The Lunar Chronicles ziet er wel erg leuk uit! Ik weet alleen niet goed wat ik met die tegeltjes moet aanvangen… Ze staan wel erg mooi in mijn boekenkast momenteel.

IMG_3909

Stiekem was dat tegeltje een hint naar het boek dat in de box zat… want de auteur van TLC schreef ook dit boek, dat perfect past bij het thema Superheroes en waar ik overigens enorm hard naar heb uitgekeken. Ik wil eigenlijk liefst nu meteen beginnen lezen. Weet je al welk boek het is? Niemand minder dan Marissa Meyer schreef dit boek:

IMG_3910

Ik had even een fangirl-momentje toen ik het boek en de quotecard zag. Wat een prachtige hardcover die glanst in het licht (alleen zie je dat niet echt op de foto helaas).

Voor ik deze unboxing afsluit, wil ik nog kort reageren op de commotie die op social media ontstond rond deze box. Als je een box bestelt, moet je je ervan bewust zijn dat het zou kunnen dat de box items bevat die jij niet leuk vindt. Lust je geen thee? Dan kan je wel eens pech hebben. Hou je niet van fan-art? Jammer, dat kan gebeuren. Maar dat weet je wanneer je een box bestelt en moet je incalculeren in het risico dat je neemt. Het is trouwens echt oké om een box een keer minder leuk te vinden dan die van de vorige maand. Voor mij was deze decemberbox ook niet de allerbeste van Celebrate die ik al besteld heb (ik ben gewoon geen tegel- en fan-art type), maar dat is mijn mening, toch? Als je vindt dat de box tegenvalt, heb je alle recht om dit online te delen met je volgers, maar je hebt verschillende soorten kritiek. Met opbouwende kritiek en duidelijke argumenten heeft (bijna) niemand een probleem, maar alles volledig met de grond gelijk maken? Daar heeft niemand wat aan.
Twijfel je zelf om een box te kopen? Laat je dan niet te hard beïnvloeden door de mening van anderen. Probeer de inhoud objectief te beoordelen, los van de commentaar van de blogger of unboxer. Alleen jij kan bepalen wat jij van de box vindt!

Mijn conclusie voor deze box: ik ben super blij met Alter ego in hardcover editie en ben benieuwd naar de thee van A bookish Flickering! Niet mijn favoriete Celebrate box tot nu toe, zoals ik eerder aanhaalde, maar toch zijn geld zeker waard (euh, hallo! Een quotecard en hardcover van Alter ego?!). Ik kijk nu al uit naar de box van januari: ‘Dark Fairytale’. Dat wordt volgens mij een GE-WEL-DI-GE box!

PS: ik zette inderdaad de doos in mijn kerstboom (gelukkig is er niks gesneuveld!)

Liefs

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *