blogpost

Boekvoorstelling Preta van Sterre Carron – Lore

Op donderdag 3 mei 2018 stond de boekenvoorstelling van Preta voor de deur. Eerst was ik niet van plan om te gaan omdat dit toch wel een eindje rijden is van bij mij thuis. Wanneer Sterre Carron zelf aan mij vroeg of ik niet wou langskomen kon ik natuurlijk niet anders dan ja zeggen.

De trip naar Mechelen verliep helaas niet zoals gepland. Wanneer ik de parkeergarage in reed bleek ik het laatste parkeerplekje op de hele parking te hebben en kon ik dus niet lekker rijden om gemakkelijk te parkeren. Jullie moeten weten dat ik daar een hekel heb, echt waar! Ik loop liever 100 meter verder als ik dan makkelijk kan parkeren. Nog geen vijf minuten later liet ik mijn telefoon vallen en brak mijn scherm. En tot slot verloor ik mijn parkeerticketje! Maar gelukkig heeft Sterre deze dag weer helemaal goed gemaakt!

Sterre Preta

Ik stond er maar wat verloren bij omdat ik nog nooit naar een boekenvoorstelling geweest was, maar toen deze van start ging, ging de tijd weer razendsnel vooruit. Toen verraste de man die Sterre een interview aan het afnemen was niet alleen haar, maar ook mij! De man vroeg of er ook in het tiende boek fans hun namen werden gebruikt. Waarop Sterre natuurlijk volmondig ‘ja’ antwoordde en vroeg of er geen Lore De Leenheer aanwezig was. Wel, hallo rode kaakjes! Dan mocht ik even voor heel de standaard boekhandel in Mechelen aangeven dat ik aanwezig was. Ik kom als personage voor in het boek. Laten we even duidelijk maken dat enkel mijn naam gebruikt werd in het boek en verder niets. Ik heb niets te maken met alle daden die mijn personage in het boek doet of ondergaat.

Lore boek Sterre

Wanneer het interview was afgerond mochten alle fans hun boek laten signeren. Dat was het grote moment. Ik was dolenthousiast om Sterre te ontmoeten! Ik had haar al ontmoet op de boekenbeurs vorig jaar, maar dit was toch onder heel andere omstandigheden! Ik ben alvast vol van enthousiasme om het boek te kunnen beginnen!
Mijn eerste boekenvoorstelling was dus een zeer geslaagd evenement. Ik had wel verwacht dat het iets langer ging duren en we wat meer te horen gingen krijgen over Sterre en haar thrillerreeks, maar ik ben alvast enthousiast om een volgende boekvoorstelling bij te wonen.

Lore en Sterre

En dat is niet alles! Sterre heeft speciaal voor de volgers van Valeries Boekenwereld 4 boekenleggers gesigneerd! Hoe maak je kans op een boekenlegger?
– Stuur ons een leuke foto van je favoriete boek van Sterre Carron en vertel waarom dit jouw favoriet is
– Geen boeken bij de hand? Vertel ons dan wat jij vond van de boekvoorstelling of waarom je er helaas niet bij kon zijn
– Sta je zelf op de foto met Sterre? Laat het ons weten en leg kort uit waar je haar hebt ontmoet en waarom jij die boekenlegger wil!

Stuur jouw mailtje ten laatste zondag 13 om 23u naar valeriesboekenwereld@outlook.be en wie weet komt er een gesigneerde boekenlegger jouw kant op!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *