blogpost

TBR Thursday juni

Bij een nieuw jaar kwam ook een nieuwe challenge kijken. In deze blogpost vertelden we je meer over onze nieuwe challenge van 2021, genaamd First Impressions. Hoewel we vorig jaar vol goede moed waren begonnen aan Challenge accepted bleek het op het einde van de rit toch een enorme flop te zijn geweest. Het leek ons dan ook een goed plan om een challenge te kiezen waar iedere maand wat meer vrijheid in was en zo ontstond First Impressions dus. Iedere maand nemen we jullie in TBR Thursday mee op pad naar het (blind) kiezen van elkaars TBR stapel van de maand. Met vandaag de boeken van juni!

Juni wordt hopelijk een maand met meer tijd voor deze boeken…

Dit zijn de vijf eerste zinnen!

Het begon allemaal op de dag dat je over de drempel stapte van de Gustave-Caillebotte school in Parijs.‘ (Unlock! Ontsnap uit de catacomben – Fabien Clavel – Horizon)
Het geluid van de deurbel verscheurt de loodzware stilte die al dagenlang in en om het huis hangt.’ (Verschijningen – Hilda Spruit – Clavis)
Mijn zus Elisa was het allermooiste meisje dat ik kende.’ (Ik vergeet je niet – Gillian King – HarperCollins)
Waarom ben je nu weer slechtgezind?’, vraagt mama.’ (Help, ik heb vakantie – Kaat De Kock – Horizon)
Het is bijna acht uur ’s ochtends.’ (Ontwapend – Koen Metsu & Julien De Wit – Doorbraak)

Chelsey koos de volgende drie boeken:

Chelsey koos Ontsnap uit de catacomben van Fabien Clavel, Verschijningen van Hilda Spruit en Ik vergeet je niet van Gillian King.

Als jij mocht kiezen, welke zinnen zou je dan genomen hebben?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *