blogpost,  Bookhaul

Nieuw binnen (week 16)

Gelukkig komen er ondanks de crisis rond Corona nog leuke boekjes binnen! Daarom wil ik jullie vandaag laten zien welke boeken er allemaal binnenkwamen in de week van 13 tot en met 19 april.

Noodweer

Uitgeverij Clavis hield voor de tweede keer een online stockverkoop. In de eerste editie kocht ik heel wat prentenboek, maar dit keer kocht ik twee YA-boeken aan: Noodweer & Bloedwraakb van Nancy Mostrey, beide boeken voor slechts €5 per stuk!

Bloedwraak

Daarnaast ontving ik enkele recensie-exemplaren. Zo kwam het derde deel in de trilogie van J.D. Barker binnen: Vergeef me. Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal verdergaat!

Sam Porter 3 - Vergeef me

Ook viel de moderne hervertelling van Anna K(arenina) van Tolstoj op de mat. Check die prachtige cover!

Anna K.

Van auteur Annette van Zuijlekom kreeg ik haar boek Revolutie.

Revolutie

En als kers op de taart een boek waar ik al zo enorm lang naar uit ben aan het kijken: Moxie van Jennifer Mathieu (Nederlands)! Ik heb er veel goede dingen over gehoord en sta te springen om erin te beginnen!

Deze boeken verschijnen in april 2020 - JudithBlogtSolo

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *