blogpost,  Bookhaul

Bookhaul Maart

En ook maart zit er weer bijna op… Wat gaat de tijd toch snel! Maart was de maand van de boekenweek en tevens ook de jeugdboekenmaand en dat vertaalt zich in een mooie boekenbuit.

Ik voegde deze maand 14 boeken toe aan mijn collectie, waarvan twee recensie-exemplaren, twee cadeautjes van een lieve boekenvriendin, één van mijn fantastische vriend en zeven nieuwe boeken.

Het laatste deel van De Kleine Odessa mocht natuurlijk niet ontbreken in de kast. Dit prachtige boek mag ik lezen dankzij uitgeverij Van Halewyck. Van Karakter kreeg ik gisteren Het laatste uur van Minette Walters nog binnen. Een verhaal dat zich afspeelt in het verleden en waar ik waarschijnlijk erg van ga genieten!

Van Christine kreeg ik Alice in Wonderland en Birk cadeau! Mijn vriend maakte me blij met het nieuwste boek van Evelien de Vlieger Wish you were here.

Uitgeverij Clavis maakte voor deze boekenmaand een leuk pakket met vier boeken voor een voordelige prijs. Dit pakket bevatte De bijzondere kinderen van mevrouw PelegrineSlavesDe vergiftigde gave en Selfie. Via Boekenkraam kon ik voor een leuk prijsje (On)volmaaktDid I mention I need you? en Bijna echt gebeurd aanschaffen! De boekenwurm in mijn was helemaal happy!

In de box van Boox voor maart zat De onverklaarbare logica van mijn leven. Prachtige cover en ik kijk er heel erg naar uit!

Als laatste kocht ik Welkwoud van Tahereh Mafi. Ten eerste omwille van de prachtige cover en ten tweede omdat het verhaal een alwetende verteller heeft en verteld wordt tegen een heel originele setting.

Welke boeken voegde jij toe in maart?

Valerie

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *