blogpost

Favoriete uitgevers #1 (Lore)

Wanneer we een boek lezen weten we normaal gezien de titel en de auteur van het boek. Iedereen vergeet wel af en toe dat er ook nog de uitgevers zijn. Deze spelen ook een fantastische rol in het proces. Ik ben alvast heel dankbaar dat de uitgevers zo hard werken en ervoor zorgen dat wij nog meer prachtige boeken in de winkels vinden. Vandaag zet ik mijn drie favoriete uitgevers even in de spotlight.

Eerst en vooral wil ik beginnen met de uitgeverij Zomer & Keuning. Deze uitgeverij vertaalt de boeken van mijn favoriete auteur Colleen Hoover. Ook buiten deze auteur zijn er verschillende geweldige boeken verschenen. Zo las ik één plus één is drie van José Vriens. In oktober komt ook Spoken van het verleden uit van deze auteur. Binnenkort verschijnt Uitzonderlijk van Colleen Hoover, Rondom Amber van Olga Van Der Meer en Een tweede kans van Jennifer L. Armentrout. Ik ben benieuwd waar deze verhalen me mee naar toe zullen nemen.

Uitgeverij Q is een redelijk nieuwe uitgeverij voor mij. Ik kan wel met volle overtuiging zeggen dat ik alleen nog maar positief verbaasd ben geweest van de geweldige kwaliteit van de boeken! Ik vind het fantastisch dat bepaalde thema’s die helaas nog te vaak onder stoelen en banken geschoven worden hier in de spotlight gezet worden. Zo is er bijvoorbeeld het boek Mijn versie van jou geschreven door Christina Lauren. In de maand juli las ik het boek De deal geschreven door Elle Kennedy en ik kan eerlijk zeggen dat dit boek een van de beste is die ik ooit gelezen heb.

The House Of Books is een uitgeverij die ik blijkbaar al langer ken dan ik dacht. Ik las onder andere de boeken Kronieken van de onderwereld. Deze boeken zijn gewoonweg fantastisch en lezen ontzettend vlot! Ik wist niet door welke uitgeverij deze boeken werden uitgegeven. Dit is nogmaals het bewijs dat uitgevers niet altijd gekend zijn bij de lezers, maar de boeken wel. Sinds ik recenseer en schrijf voor de blog heb ik geleerd de uitgevers te appreciëren en ken ik ook de uitgeverijen van de boeken die ik lees. Van deze uitgeverij las ik vorige maand het boek Belofte maakt schuld en sindsdien hou ik ook een extra oogje in het zeil voor nieuwe verschijningen van deze uitgeverij.

Dit zijn drie van mijn favoriete uitgeverijen. Hierbij wil ik de kans grijpen om alle uitgeverijen te bedanken voor alle recensie-exemplaren en de prachtige woorden die onze favoriete boeken vormen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *