Coming soon
blogpost

Coming soon september

Ook in september verschijnen er weer heerlijke boeken! Ben je benieuwd welke boeken ik heb toegevoegd aan mijn wenslijst? Lees dan zeker even verder!

De Spaanse liefdesleugen

De Spaanse liefdesleugen – Elena Armas – Zomer & Keuning
Eindelijk! Catalina, de hoofdpersoon in ‘De Spaanse liefdesleugen’, heeft een Amerikaanse vriend en neemt hem mee naar de bruiloft van haar zus. Althans, dat denkt haar familie. Vier weken is echter niet veel tijd om een vriend te vinden en hem ervan te overtuigen de Atlantische Oceaan over te steken naar Spanje. Gelukkig biedt de bloedirritante en arrogante Aaron Blackford zich aan als date, tot ongenoegen van Catalina. Helaas heeft ze niet heel veel andere opties… Kan ze haar leugen volhouden met deze man aan haar zijde? 

Het Hawthorne-mysterie 3 -   De laatste zet

De laatste zet – Jennifer Lynn Barnes – Blossom Books
Jennifer Lynn Barnes heeft met het Hawthorne-mysterie een van de meest verslavende series van het jaar geschreven. Met ‘De laatste zet’ komt deze fantastische reeks tot een eind en krijgen we (hopelijk) alle antwoorden op de raadsels die we al twee epische boeken lang proberen te ontwarren.
Laat je opnieuw meeslepen door list en bedrog, raadsels, mysteries, de ondoorgrondelijke Hawthorne-broers en kom er eindelijk achter of de opzet van de oude Tobias Hawthorne is geslaagd toen hij al zijn miljarden naliet aan de onbekende Avery Grambs.

Fate: The Winx Saga  -   De eerste vonk

Fate The Winx Saga – Moon
Het is lente en directrice Dowling organiseert een oriëntatiedag voor de nieuwe studenten die in de herfst op Alfea zullen starten. Stella stelt zich kandidaat om het welkomstcomité te leiden. Ze staat er op dat haar vriendje Sky haar helpt, maar die heeft z’n handen vol met het slechte gedrag van zijn kamergenoot Riven.
Nieuwelingen Aisha, Musa en Terra zijn zenuwachtig voor de oriëntatiedag. Kunnen ze standhouden tussen al die sterke krachten?
Ondertussen zoekt directrice Dowling contact met een fee die in de mensenwereld woont. Die heeft geen idee wat haar te wachten staat.

Het laatste feest

Het laatste feest – Clare Mackintosh – De Fontein
Wanneer de eigenaar van een aantal luxe vakantiehuizen dood in het meer drijft, blijken zo’n beetje alle bewoners van het oude dorp een motief te hebben. Deel 1 in de Ffion Morgan-serie van Clare Mackintosh. De vakantiehuizen die Rhys Lloyd bezit aan de rand van het meer zijn een succes en op oudjaarsavond heeft hij het hele dorp uitgenodigd om champagne te drinken met hun rijke nieuwe buren. Maar rond middernacht drijft Rhys dood in het ijskoude meer. Op nieuwjaarsdag heeft rechercheur Ffion Morgan een dorp vol verdachten. Het kleine dorp is haar thuis, dus de verdachten zijn haar buren, vrienden en familie, Daarbij heeft Ffion zelf ook zo haar eigen geheimen. De leugens stapelen zich op en al snel is de vraag niet wíe Rhys dood wilde hebben maar wie hem uiteindelijk heeft vermoord…

De kluts kwijt

De kluts kwijt – Vannessa Thuyns – Zomer & Keuning
Wanneer haar wanhopige ouders hulp nodig hebben, besluit Naomi in te gaan op het onmogelijke voorstel van haar ex en restauranteigenaar Terence. Als zij zich voordoet als culinair journalist en een diepgaand artikel weet te schrijven over zijn mediaschuwe chef-kok zal Terence haar ouders helpen. Piece of cake toch? Alleen moet de stugge chef-kok Jonas van Deurzen niets hebben van journalisten en heeft Naomi allesbehalve verstand van koken. Toch zet ze alles op alles om Jonas’ vertrouwen te winnen en meer over hem te weten te komen. Ondertussen belandt haar vader in de laatste fase van Alzheimer en is hij totaal de kluts kwijt. De tijd begint te dringen en het artikel moet worden ingeleverd. Maar wat als Jonas’ verleden te heftig is om te delen met de buitenwereld en Naomi moet toegeven dat ze hem meer dan gewoon aardig vindt? Is het dan nog mogelijk om niemand teleur te stellen…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *