Coming soon
blogpost,  Release

Coming Soon: Zomer 2018 (#1)

Hoewel de lente buiten nog op zich laat wachten, verschijnen er al heel wat zomerbrochures bij de uitgevers! Ik heb weer heel wat brochures doorbladerd en lijst voor jullie graag op naar welke boeken ik nu al uitkijk.

Alles behalve oké

Alles behalve oké – Laura Steven – Karakter (april)
Ik ga alvast even wild worden voor deze cover, want wat is dit boek prachtig! Alleen al daarom wil ik het boek graag lezen.

Izzy O’Neill hier! Straatarme wees, ambitieuze cabaretier en Ongelooflijke Slet, als je de roddelsites tenminste mag geloven…
Izzy had nooit verwacht dat ze op haar achttiende het slachtoffer zou zijn van een internationaal online-schandaal. Maar als expliciete foto’s van haar met de zoon van een politicus online komen te staan, laten treiteraars niets van haar heel. Gewapend met een enorme bak nacho’s en haar beste vriend Ajita als steun en toeverlaat, probeert ze het van zich af te lachen. Maar als de dagelijkse slutshaming verergert, leert ze snel dat de wereld tienermeiden niet oké behandelt. Allesbehalve oké zelfs.

gevangen vlinder

Gevangen vlinder – Sandra Berg – Zomer en Keuning (4 april)
Lore heeft dit boek alvast hoog op haar verlanglijstje gezet…

In ‘Gevangen vlinder’ van Sandra Berg rent de zesjarige Cecelia een vlinder achterna, die ze wil vangen in een glazen pot. In plaats daarvan wordt ze zelf gevangen. Haar ontvoerster Viola houdt op haar eigen manier van Cecelia – ze geeft haar alles, behalve vrijheid. Ook andersom ontstaat er een soort liefde van Cecelia voor Viola, hoewel Cecelia blijft verlangen naar vrijheid. ‘Gevangen vlinder’ is een psychologische roman van een auteur die meer en meer naam maakt in dat genre.

Het probleem met voor altijd.png

Het probleem met Voor Altijd – Jennifer L. Armentrout – Zomer en Keuning (24 april)
Nog een boek met een fantastische cover. Jennifer L. Armentrout is geen onbekende meer in boekenland, maar dit is haar eerste young adult.

‘Het probleem met voor altijd’ is een prachtige young adult-roman van Jennifer L. Armentrout. Mallory heeft zichzelf in haar jeugd aangeleerd zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Hoewel haar leven inmiddels veel beter is geworden, wordt ze alsnog geleid door angsten. Dan loopt ze Rider weer tegen het lijf. Ze kent hem van vroeger, uit dat andere leven. Hij beschermde haar destijds en doet dat nu weer. Maar gaat het met Rider zelf wel zo goed? Jennifer L. Armentrout beschrijft in ‘Het probleem met voor altijd’ prachtig de ontwikkeling van een jonge vrouw die haar schulp kruipt.

een bijna definitieve lijst van nachtmerries

Een bijna definitieve lijst van nachtmerries – Krystal Sutherland – Young & Awesome (mei)
Een nieuw boek van de auteur van Sterrenstof.

Face your fears…
Duisternis, pleinvrees, water… Al Esthers familieleden hebben een fobie. Esther weet nog niet wat haar grote angst is, omdat ze zo ongeveer alles uit de weg gaat: liften, kleine ruimtes, grote drukte, spinnen en nog veel meer. Tot ze wordt bestolen door een klasgenoot van vroeger. De mysterieuze Jonah steelt haar lijst met angsten. Tot Esthers eigen verbazing haalt Jonah haar over om samen alle angsten op haar lijst tegemoet te treden. Met onverwachte gevolgen…

Heb jij je wenslijstje al uitgebreid? Binnenkort meer leuke boeken die binnenkort verschijnen!

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *