blogpost,  To Be Read

Wat lees ik in april?

Na een drukke maand maart achter de rug te hebben, heb ik mijn leesplanning wat moeten aanpassen. Ik heb een tijdje in een leesdip gezeten door drukke stagedagen en ’s avonds was ik dan veel te moe om te lezen. Ik heb me dus niet aan mijn planning van maart kunnen houden. Deze keer heb ik goede voornemens! Ik ben ondertussen over mijn dipje heen en ben weer aan het genieten van de hemels goede boeken!

In april zou ik Storm van auteur Lucinda Riley nog eens willen hernemen. Ik heb dit boek even moeten opzij leggen door mijn leesdip en kijk er naar uit om deze verder uit te lezen deze maand. Ik vond het eerste boek geweldig en ben er zeker van dat dit net zo zal zijn bij nummer twee.

Op de dag dat de lente begon viel het boek Mijn versie van jou geschreven door Christina Lauren op mijn deurmat. Ik kijk heel erg uit naar dit boek. Het gaat over het liefdesverhaal van Tanner die biseksueel is. Tanner gaat een boek schrijven over zijn mentor Sebastian, maar alvorens hij een eerste zin op papier heeft staan, is hij stapelverliefd op hem. Het belooft een interessant verhaal te worden vol verassingen.

In maart had ik gepland om Dare to fall van Estelle Maskame te lezen, maar helaas is dit er niet van gekomen. Ik ben zeer benieuwd om dit boek te lezen! Ben je benieuwd waarom? Zoek dan even op de blog rond naar het artikel ‘Waarom boeken maandenlang ongelezen blijven liggen’ dan kom je het zo te weten.

Ik kijk er alvast naar uit om deze boeken te beginnen lezen. Nu komt nog de moeilijkste beslissing, welke eerst?

Lore

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *