blogpost,  Bookhaul

Bookhaul februari #2

Ook voor mij was februari een zeer succesvolle maand wat mijn boeken betreft. Er werden verschillende boekenboxen geleverd en ik kreeg, net na mijn laatste examens, nog een paar boeken cadeau! 

Ik voegde in totaal tien boeken toe aan mijn boekencollectie, waarvan één recensie-exemplaar, drie cadeautjes en zes boeken die ik zelf kocht.

Van mijn lieve vriend kreeg ik als allerlaatste examenmotivatie-cadeau LevanaAlle Sterren, en Iko van Marissa Meyer! Het was een heel leuke verrassing toen de postbode de voorlaatste dag van de examenperiode deze boeken kwam bezorgen.

Een Onzeker Licht van Alexandra Bracken is het laatste deel uit The Darkest Minds-trilogie en ontving ik om te recenseren. Momenteel ben ik aan het genieten van deel één.

Begin februari ontving ik mijn box van Celebrate Books van januari. Deze box bevatte Hazelwoud van Melissa Albert en De Stem van de Zee van Mara Li. De Valentijnsbox van De Boekenbuit verraste me met Hart van glas van Miranda Peters. In de februaribox van Celebrate Books zat Everless van Sara Holland en in de box van Boox voor deze maand zat Showstopper van Hayley Barker (over deze box later een unboxing). Ook de thrillerbox van De Boekenbuit is deze maand binnengekomen! Een fantastische box (die ook later deze week wordt opengemaakt op deze blog!) met Meedogenloos van J. Sharpe en M. Skaye.

Dat was het voor deze maand. Ik ben nu al benieuwd naar wat maart zal brengen!

Kocht jij veel boeken deze maand?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *