blogpost

Boekenpret van a tot z!

Chelsey van Leesmeemetmij en ik proberen altijd om een onderwerp te vinden waar we samen rond kunnen werken en we hebben weer iets nieuws bedacht. Dit keer is het een boekenketting!

Om de beurt tonen we jullie een boek. Dat kan een boek zijn dat tot een van onze favorieten behoort, dat we echt heel binnenkort willen gaan lezen of waar we echt hoge verwachtingen bij hebben. De kanttekening is dat je altijd een titel moet zoeken die begint met de laatste letter van het vorige boek…

Chelsey koos vorige week voor Rood, wit en koningsblauw van Casey McQuiston, dus ga ik verder met een boek met de letter W!

Ik kies voor een boek dat onlangs is verschenen en waar ik heel veel zin in heb:

Woeker - Kenneth Oppel - Kinderboeken.nl

Waar gaat het boek over?
Het begint met regen.
En dan, uit het niets, komen er overal planten op. Hun gitzwarte en onverwoestbare stengels groeien ontzettend snel. Akkers, huizen en straten raken overwoekerd, overal op aarde. Giftige pollen worden door de lucht verspreid. Gigantische bloemen slokken mensen en dieren op.
Drie tieners blijken immuun te zijn voor deze angstaanjagende planten. Anaya, Petra en Seth. Wat hebben zij met elkaar te maken? Wat is hun geheim? Ze moeten gauw op zoek naar antwoorden op deze vragen… want de invasie is begonnen.

Volgende week stelt Chelsey een boek voor met de letter R!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *