blogpost,  Bookhaul

Bookhaul februari

Sinds kort mag ik mee recenseren bij Valeries boekenwereld. Daarvoor al een grote dankjewel aan Valerie! Bij dit recenseren kreeg ik ook nog een geweldige cadeau van verschillende uitgevers die Valerie voor me contacteerde. Dit geweldige cadeau bestond in de korte maand februari uit maar liefst zeven gigantische recensieboeken. En als ik zeg gigantische, bedoel ik ook echt gigantische. Op de foto kan je zien hoe dik deze boeken wel niet zijn.

Als allereerst viel het boek De Zeven Zussen van Lucinda Riley op mijn deurmat. Dit boek had ik totaal niet verwacht en was er super blij mee! Ik was hier zo enthousiast over dat Valerie ook het tweede boek van de serie Storm voor me regelde. Ik kan alvast zeggen dat het eerste deel een echte aanrader is!

Niet veel later mocht ik alweer een pakketje bij de post gaan halen. Dit keer was het er eentje van Valerie. Zij bezorgde me het tweede deel van The Darkest Minds-triologie, Onvergetelijk, geschreven door Alexandra Bracken.

De dag erop kwam de postbode weer langs. Dit pakket woog ontzettend veel! Dit keer zaten er maar liefst twee boeken in en wat voor een boeken. Twee gigantische boeken geschreven door Cassandra Clare, namelijk Vrouwe Middernacht en Schaduwheer. Beide boeken maken deel uit van de reeks, De Duistere Machten.

Ook op Valentijn kwam de postbode langs, dit keer met maar liefst drie boeken! Zoals eerder vermeld, kwam Storm mee met deze levering en ook het eerste en het laatste deel van de serie van The Darkest Minds kwamen binnen. Deze zijn Overlevenden en Onzeker licht.

Deze maand is misschien een korte maand maar het was een heel succesvolle maand. Ik ben Valerie en alle uitgevers ontzettend dankbaar en kijk er naar uit om deze boeken snel te lezen en te recenseren!

Dit artikel werd geschreven door gastblogger Lore.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *