blogpost,  Unboxing

Unboxing: De Boekenbuit Valentijnsbox

Alweer een nieuw en fantastisch initiatief van Nederlands bodem! Enkele maanden geleden maakten we kennis met Boox: een nieuwe boekenbox waar je zelf kan kiezen welk thema je wil ontvangen. Deze box vormde naast de gekende Celebrate Books boxen een mooie toevoeging in de boxenmarkt. Nu Celebrate Books te kennen heeft gegeven dat ze er mee ophouden, is het voor fans van boekenboxen goed nieuws dat er ondertussen wel weer een nieuwe box is bijgekomen: De Boekenbuit. En ik ontving gisteren mijn allereerste box!

De eerste Boekenbuit-box had als thema, en hoe kan het ook anders op 14 februari, Valentijn! Het mooie aan De Boekenbuit is dat ze uitsluitend werken met boeken van Nederlandstalige auteurs. Alle boeken in de boxen zullen dus geschreven zijn door een Vlaamse of Nederlandse auteur. Leuk toch!

Wat zat er in de allereerste Boekenbuit?

De Boekenbuit

Een kleine schattige bladwijzer en wat leuke kaartjes van boeken uitgegeven bij Dutch Venture Publishing. Natuurlijk was ik vooral benieuwd naar de goodies.

Het eerste item is een super leuk kettinkje in de vorm van een hartje. een echt Valentijnsitem dus. Het leuke is dat het hangertje redelijk klein is en dus subtiel oogt.

Ketting.jpg

Het volgende item vind ik echt fantastisch! Als theedrinker en boekenliefhebber bestaat er geen beter iets dan een leuke mok met lekkere thee. Coffee ‘nd Cookie maakte deze heerlijke thee met kamille, perzik en rozenbottel.

thee en tas

Zoals sommigen ondertussen wel weten hou ik van quotes, boekige kaarsen én van alles wat lekker ruikt. Daarom is het volgende item echt op mijn lijf geschreven. En het is in het thema van Valentijn! Daar hebben ze bij De Boekenbuit duidelijk goed over nagedacht: heerlijke geurstokjes met rozengeur.

perfume.jpg

En dat is nog niet alles! Er zaten ook lekker liefdessnoepjes in in de vorm van kleine hartjes en leuke onderzetters in:

En dan natuurlijk het boek! Het leuke hieraan is dat het boek is gesigneerd door de auteur!

Ik vond het een zeer geslaagde eerste box! Je krijgt zeker waar voor je geld, aangezien er enorm veel goodies in de box te vinden zijn. Ik vind wel niet dat alle goodies even boekgerelateerd zijn, maar er is duidelijk wel goed nagedacht over het thema en het is leuk om te zien dat ze zich daaraan hebben gehouden. Na deze box ben ik zeker van plan om nog eens een box te bestellen bij De Boekenbuit. Hopelijk worden de volgenden net zo leuk!

Meer informatie over De Boekenbuit vind je op hun website.

Liefs

Valerie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *