blogpost,  To Be Read

TBR Thursday april 2020


Het is donderdag! En op deze donderdag in maart staat er een nieuwe video online op Our Never Ending Story! Hierin bespreken Chelsey en ik of we onze drie boeken van februari hebben gelezen en trekken we opnieuw lootjes om te beslissen welke boeken we in maart moeten lezen…

In maart trok Chelsey voor mij drie boeken: Het koninkrijk van Jess Rothenberg, Wat hij mij zei van Anja Feliers en En toen kwam Timothy van Jacques Brooijmans. Ik las deze drie boeken uit in maart, joepie, en was dus geslaagd voor TBR Thursday in februari.

Voor april trok Chelsey drie nieuwe lootjes: Finale van Stephanie Garber, Raketwetenschap voor baby’s van Chris Ferrie en Sterrenbeeld: eenhoorn van Sylvia van Driessche.

Daarnaast lees ik ook Defy van L.J. Shen en Punk 57 van Penelope Douglas voor blogtours van Tinteling Romance. Voor L&M Books neem ik deel aan de blogtour rond De Kindertrein van Viola Ardone. Ik hoop daarnaast ook Oprecht voor de raap van Danny Vandenberk en Wraakzucht van Tom Bergs te lezen. En hopelijk nog meer moois!

Wat lezen jullie in april?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *