blogpost

Recommended by…

Elke maand vraag ik Chelsey in een van onze telefoongesprekken als we over boeken praten om een aanbeveling te doen voor mijn leesmaand. Ze duikt dan in haar Goodreads om een boek te zoeken waar ze helemaal verliefd op was en dat ik nog niet heb gelezen. Kan ze inschatten of ik dat boek ook zo leuk ga vinden? Of wijken onze boeksmaken toch een beetje af?

Voor januari raadde Chelsey me aan om in een boek van Ruth Ware te duiken, namelijk Door het sleutelgat. Ze heeft zelf intens genoten van deze thriller én ik was heel benieuwd.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een geweldig boek vond! Spannende plottwists, heerlijke personages… Het was verschrikkelijk moeilijk om dit boek aan de kant te leggen.

Ook voor februari heeft Chelsey me een boek aangeraden: Een van Sarah Crossan.

Grace en Tippi zijn een Siamese tweeling van bijna zeventien die niet anders weten dan dat ze samen zijn. Hun leven verandert echter drastisch wanneer ze niet langer thuis les kunnen krijgen, maar naar de lokale middelbare school moeten. Daar ontkomen ze niet aan gestaar en gepest, maar ontdekken ze ook dat anders zijn soms voordelen heeft. Wat ze echter nog niet weten is dat ze een hartverscheurende beslissing moeten nemen; een beslissing die hun leven nog ingrijpender zal veranderen. Sarah Crossan combineert in Een een vrije vers¬vorm met een prachtig verhaal over identiteit en verbondenheid. Het aangrijpende verhaal en de intuïtieve stijl maken Een tot een toegankelijk en adembenemend boek. Een stijl die je zal overrompelen en een verhaal dat je hart in tweeën breekt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *