blogpost

Sfeerverslag: Boekenbeurs 2/11 en 3/11

Ondertussen is de Boekenbeurs in volle gang en ben ik al meermaals een bezoekje gaan brengen aan de vier hallen boordevol leesplezier. Natuurlijk wil ik alle pret niet voor mezelf houden! Daarom deel ik vandaag de leukste ervaringen die ik opdeed op 2/11 en 3/11.

Chelsey en ik waren weer vroeg uit de veren om naar Antwerpen te vertrekken op 2 november want om 10u30 begon de leesclub van Magical Stories over Het meisjesmanifest en natuurlijk wilden we daar niet te laat arriveren.

De ochtend op de beurs is meestal rustig, maar ideaal voor een boekenclub. Het sfeerverslag kwam deze week al online, maar voor zij die het gemist hebben: we waren met zes leesbeesten en hadden een aangename discussie.

Voor de rest brachten we die dag een bezoekje aan Kaat De Kock, Kristien Dieltiens, Lotte Vanwezemael, Ria Maes, Anja Feliers en Erin Hunter.

Op 3 november vertrokken we ook op tijd naar de beurs, maar dit keer om voor onszelf wat tijd te hebben. We gingen langs bij Like Me, Joke Janssen, M.J. Arlidge, Niet Nu Laura en Julie Vranckx. Daarna kropen we op het podium van Het Kinderpaleis om Tine Bergen, Nico De Braeckeleer en Bjorn Van den Eynde enkele vragen te stellen over het schrijven van YA-boeken. We gingen ook nog langs bij Christophe Vekeman alvorens we weer naar huis vertrokken.

Wordt vervolgd!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *