blogpost

Leestips voor Valentijn!

Morgen is het 14 februari, de dag van het jaar boordevol liefde! Misschien heb je nog geen plannen en zoek je leuke boeken om de dag door te komen? (Wat mij betreft is lezen sowieso de beste manier om de dag door te brengen…) Ik geef je vandaag enkele leestips die perfect passen bij 14 februari! Je kan al deze titels ook lezen via Kobo Plus.

Op zoek naar de liefde – meerdere auteurs – Hamley Books
Op zoek naar de liefde is een bundel over alle aspecten van de liefde. Ideaal voor Valentijn, maar ook daarna. Want af en toe hebben we allemaal nood aan verhalen boordevol liefde! Op zoek naar de liefde is een bundel over alle aspecten van de liefde. Ideaal voor Valentijn, maar ook daarna. Want af en toe hebben we allemaal nood aan verhalen boordevol liefde!

Geen Valentijn voor mij – Liz Ouwens – De Verhalenfabriek
Als kind geloofde Eva heilig in een naakt, klein en mollig jongetje met vleugels en pijl en boog. Cupido, volgens de Romeinse mythologie de god van de liefde, was haar idool. Hij zorgde ervoor dat mensen verliefd op elkaar werden met zijn scherpe, gouden pijl. Ze was ervan overtuigd dat hij één van zijn pijlen voor haar zou bewaren. Inmiddels is ze vijfenveertig en is ze de ware nog nooit tegengekomen. Ze kent de liefde van haar vrienden en houdt ontzettend veel van haar zoon, maar ze wil meer. Ze laat zich overhalen op een datingapp te gaan, maar of dat nou zo’n goed idee is…

Hartje centrum – Janice Bakker – De Verhalenfabriek
Hogeschooldocent Robin ontvangt van haar werkgever een e-mail waarin ze wordt opgeroepen om een kamer beschikbaar te stellen aan een internationale student. Robin piekert er niet over. Dat doet toch niemand? En zéker zij niet, nog in geen honderd jaar. Geen vreemden in haar huis. Maar het vertrek van haar huisgenoot dwingt haar om terug te komen op haar besluit. En dat blijkt onverwacht goed uit te pakken: haar nieuwe huisgenoot is een knappe Italiaan met Nederlandse roots voor wie Robin als een blok voor valt. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling…

Een tweede kans – Linda Babel – De Verhalenfabriek
Taartenbakster Jildou draait haar hand niet om voor een mooie bruidstaart. Totdat haar ex gaat trouwen… Het leven van taartenbakster Jildou staat op zijn kop als ze hoort dat haar eerste liefde Aldrik weer terug is in het Friese dorpje Warns. Zeven jaar geleden heeft ze de keuze gemaakt om niet met hem hem mee te gaan toen hij naar Amsterdam verhuisde. Stiekem hoopt Jildou dat hij teruggekomen is voor haar.Niets is minder waar. Sterker nog: hij gaat trouwen. Tot overmaat van ramp krijgt Jildou de opdracht om de bruidstaart te verzorgen. Ze besluit haar ex te laten zien wat hij misloopt, maar raakt verstrikt in haar eigen leugens. Gaat Jildou de weg naar de liefde terug vinden?

Valentijn met twee – meerdere auteurs – Hamley Books
Valentijn met twee is een heerlijke verhalenbundel geschikt voor elk moment. Een extra beetje liefde kan iedereen gebruiken! Valentijn met twee is een heerlijke verhalenbundel geschikt voor elk moment. Een extra beetje liefde kan iedereen gebruiken! Vijf kortverhalen nemen je mee in alle aspecten van de liefde. Met deze bundel heb je verhalen van vijf fijne auteurs in handen!

Runner’s High – Inge Spaan – De Verhalenfabriek
Lukt het Manon de finishlijn én het hart van de teamcaptain te bereiken? Op haar eerste werkdag wordt Manon gevraagd om mee te doen aan de sponsorloop voor het goede doel. Sporten is niet echt aan haar besteed, zo weet ook haar vriend Antoine. Vol goede moed start Manon aan de training met haar nieuwe collega’s én knappe teamcaptain. Maar al snel stuit ze op allerlei tegenslagen. Raakt Manon buiten adem van de pittige hardlooptraining, of is het de teamcaptain die haar hart een slag sneller doet slaan?

Liefde op bestelling – Marijke van den Elsen – De Verhalenfabriek
Barbara is een succesvolle zakenvrouw en werkt het liefst 24/7. Het laatste waar ze tijd voor heeft is een nieuwe liefde. Haar idee van een ideale avond uit is samen met haar beste vriendin Nicole op de bank hangen met een glas wijn en een pizza. Nicole weet Barbara over te halen om mee te doen met een door een datingsite georganiseerde valentijnsdate: een geheel verzorgde avond met de man van je dromen. De avond verloopt veel beter dan Barbara had verwacht, na een heerlijke avond en nacht met James zou ze hem graag vaker willen zien. Maar dan komt ze erachter wie haar date werkelijk is…

Onze eerste date – meerdere auteurs – Hamley Books
Wat weet jij nog over je eerste date? Klamme handen, zenuwen, vlinders in je buik… Of net helemaal niet? Wat weet jij nog over je eerste date? Klamme handen, zenuwen, vlinders in je buik… Of net helemaal niet? Voor deze nieuwe bundel kropen tien auteurs in hun pen en schreven elk een kortverhaal in het genre feelgood met als thema ‘Onze eerste date’!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *