Mr Park Lane
blogpost,  Recensie

Mr. Park Lane – Louise Bay

In deel vier van de Mister-serie volgen we Joshua en Hartford. Hartford keert verplicht terug naar Londen nadat ze haar been brak bij Artsen zonder grenzen. Alleen kan ze nergens naartoe want ze heeft geen eigen appartement in Londen. Via haar moeder komt ze terecht bij Joshua die ze al kent van sinds ze een klein meisje was en waar ze vroeger tot over haar oren verliefd op was. De eerste keer dat ze haar been brak had Joshua er iets mee te maken dus ze kan bijna niet geloven dat ze nu naast hem woont. Al is Joshua ondertussen opgegroeid tot een playboy die elke nacht met een andere vrouw het bed deelt. Omdat ze niet wil dat er iets gebeurt tussen hen en ook Joshua niet verliefd op haar wil worden, bedenken ze een plan: ze gaan dates zoeken voor elkaar. Op die manier ontstaat er afstand tussen hen, maar de dates maken het alleen maar moeilijker om bij elkaar uit te buurt te blijven…

Deel vier in de Mister-serie van Louise Bay is weer een heerlijk boek en ondertussen voelen de zes vrienden als thuiskomen. Wat ik leuk blijf vinden is dat ze allemaal een rol spelen in elkaars boek en dat ook de vrouwen die in de vorige delen aan bod kwamen hier een rol krijgen. Louise Bay kiest in elk boek voor een andere thrope (dus je vindt zeker een boek in deze reeks dat je leuk vindt) en in Mr. Park Lane is dat second chance romance.

Ik heb dit boek op enkele dagen uitgelezen omdat het opnieuw heel erg vlot leest en ik elke keer weer geniet van de personages die Bay neerzet. Hartford is een koppige dame die goed weet wat ze wilt en zich wil inzetten voor alles waar ze in gelooft. Al heeft ze ook haar tekortkomingen en issues, net als Joshua die probeert alle vrouwen ver weg te houden door elke avond een andere vrouw in zijn bed te krijgen. Dankzij het wisselende vertelperspectief kom je als lezer steeds meer te weten over beide personages en hun achtergrond en je sluit ze allebei in je hart.

De chemie tussen Joshua en Hartford is voelbaar en spat van de pagina’s af. Net als in de andere delen is het heerlijk om te zien hoe ze, ondanks hun belofte om niet voor elkaar te vallen, steeds dichter naar elkaar toe groeien…

Mr. Park Lane is een intens, grappig en boeiend vierde deel in de Mister-serie van Louise Bay dat opnieuw doet uitkijken naar de volgende boeken. De voorspelbaarheid moet je er natuurlijk wel bij nemen, maar buiten dat is dit weer een fijn boek waar ik intens van genoot. Louise Bay is een van mijn favoriete auteurs geworden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *