blogpost,  To Be Read

TBR Thursday augustus 2020

Het is donderdag! En op deze donderdag in juli staat er een nieuwe video online op Our Never Ending Story! Hierin bespreken Chelsey en ik of we onze drie boeken van juli hebben gelezen en trekken we opnieuw lootjes om te beslissen welke boeken we in augustus moeten lezen…

Het loopt niet zo vlotjes met Challenge Accepted hé… Ik las 1,5 boek voor de uitdaging van juli, namelijk Zeg iets! (die ik trouwens echt mega mooi vond) en ondertussen ben ik bezig in Birthday, maar die is nog niet uit. Toch las ik heel wat boeken in juli, maar ik ga meer moeten focussen op de titels van TBR Thursday als ik de challenge wil halen… Niet dat Chelsey zo goed op weg is hoor 😉

Voor augustus trokken we nieuwe lootjes en ga ik me hopelijk wagen aan de volgende boeken: Het moois dat we delen van Ish Ait Hamou, One Small Thing van Erin Watt en De Nachtroos van Lucinda Riley. Het zijn alleszins drie boeken waar ik veel zin in heb en heel hoge verwachting van heb.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *