blogpost,  Recensie

Candy Crush – Sandra J. Paul (Blogtour) (Lore)

Hij is er! Het vervolg op Christmas Crush en Sugar Rush is er: Candy Crush! In dit derde boek lezen we verder over Leon en Manon die na een spannend einde van het vorige boek samen het huwelijksbootje in stappen. Leon heeft het lekker makkelijk en laat Manon volledig los gaan met de huwelijksplannen. Terwijl hij probeert om het huis zo heel mogelijk te houden en niet te veel tripjes te moeten maken naar de dierenarts, aangezien Lou nog steeds op alles kauwt wat hij vinden kan, gaat Manon volledig los. Maar loopt wel alles zoals verwacht? Wie zal het zeggen…

Candy Crush heeft weer een prachtige cover en vooral één om van te smullen. De naam van het boek kan voor dit verhaal niet beter gekozen zijn. In het boek wordt duidelijk waarom deze titel perfect is voor het boek. Om dit te weten moet je er even zelf in mee duiken. Ik kan alvast vertellen dat het niets met het populaire spelletje te maken heeft.

Het boek leest weer gigantisch vlot, op nog geen paar uurtjes ben je er doorgevlogen. Heerlijk hoe je door de pagina’s vliegt. Het boek is ook leuk opgebouwd. Zoals we weten gaat dit deel in de serie over de trouw van het gelukkige koppel. Het boek is opgebouwd uit twee delen. Het eerste deel speelt zich af de dag voor de trouw en het tweede deel is de dag van de trouw zelf.

Het boek speelt zich dus maar af over twee dagen, maar wat zijn dat voor twee dagen. Er gebeurt zoveel! En net wanneer je denkt dat je alles hebt gehad, dan verrast Sandra je alweer. Geloof me maar, je wil zeker gaan zitten als je deze wendingen leest voor je achterover valt!

Meestal ben ik helemaal zot van een epiloog en mis ik dat ook wanneer die er niet is. Bij dit boek is er geen epiloog maar heeft de auteur het voor elkaar gekregen om het laatst hoofdstuk nog een speciale wending te geven die net zo goed is.

Met Candy Crush zet Sandra J. Paul weer een prachtig verhaal neer. Ik kan alvast niet wachten op het volgende deel in de serie, want ja, je leest het goed: er komt een deel vier! Ik tel alvast af!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *