blogpost,  Recensie

Adem: Tsunami – Nico De Braeckeleer (Lore)

Wel jeetje, wat een verhaal! Skye, Jazz, wat hebben jullie toch allemaal doorstaan! Jullie zijn zo een doorzetters! Ik denk niet dat ik het zou vol houden in zo een wereld! O ja, ik ben Lore, ik ben van het verleden! Ik ben zo een 160 jaar voor jullie geboren. Wat een zonde wat er van onze wereld is geworden in al die tijd.

Jazz, ik vind het verschrikkelijk wat je allemaal hebt moeten doorstaan en ik heb bewondering voor al je moed een doorzettingsvermogen. Door je verhaal te lezen ben ik zelf ook wel steeds positieve gedachten blijven denken. Dat zorgt er inderdaad voor dat je niet gaat opgeven.

De band die je met River kreeg is heel mooi. En Muddy, ik ben zo benieuwd hoe die er in het echt zou uitzien. Ik denk dat ik wel snel al gillend weg zou rennen voor ik het dier zo dicht in mijn buurt laat komen als jij. Verder ben ik zelfs trots dat je niet opgegeven hebt om op zoek te gaan naar Civitas ondanks de onzekerheid over het bestaan. Ik ben benieuwd hoe die zoektocht verder gaat.

Skye, ook jij hebt zo een vreselijke gruwelijkheden moeten doorstaan! Jeetje, hoe je dat allemaal hebt kunnen blijven volhouden blijft me een groot vraagteken. Ik geef je trouwens groot gelijk dat je Collin niet vertrouwt nadat hij Livvy zo belogen heeft, maar geef hem niet te snel op. Ik denk dat hij het goed met je voor heeft. Ik begrijp ook helemaal dat je de andere jongeren van Brussel Noord niet wil achterlaten, maar ga geen zelfmoordmissie achterna want daar ben je veel te slim voor, en helaas ook wat koppig, nee?

Wat ik geweldig vond is dat jullie verhaal zo lekker vlot las. Dat hebben jullie goed verteld! Ik heb ook gelezen dat jullie nog meer avonturen tegemoet gaan dus ik ben benieuwd! Tot snel! Ooh en wat een leuke foto hebben jullie bij je verhaal gestopt! Ben jij dat Skye? Knap hoor! En de titel? Kon niet passender natuurlijk, alles verandert zeker na die Tsunami.

Groetjes vanuit het verleden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *