blogpost,  To Be Read

TBR Thursday december

Bij een nieuw jaar kwam ook een nieuwe challenge kijken. In deze blogpost vertelden we je meer over onze nieuwe challenge van 2021, genaamd First Impressions. Hoewel we vorig jaar vol goede moed waren begonnen aan Challenge accepted bleek het op het einde van de rit toch een enorme flop te zijn geweest. Het leek ons dan ook een goed plan om een challenge te kiezen waar iedere maand wat meer vrijheid in was en zo ontstond First Impressions dus. Iedere maand nemen we jullie in TBR Thursday mee op pad naar het (blind) kiezen van elkaars TBR stapel van de maand. Met vandaag de boeken van december!

Je gaat het niet geloven, maar het is gebeurd! Ik heb alle drie de boeken die Chelsey vorige maand koos gelezen! Hoera hoera.

Tijd om dat in de laatste maand van 2021 nog een keer te doen? Ik schotelde Chelsey voor deze maand de volgende zinnen voor:

Ze kijken naar me.‘ (Zoals u wenst – Denise Marinus – Clavis)
Jij denkt misschien dat je Vader Kerstmis kent.‘ (Vader Kerstmis en ik – Matt Haig – Moon)
Dit kun je niet menen.’ (Wie niet waagt – Jeffrey Archer – HarperCollins)
Weet jij hoe magie werkt?’ (Het meisje dat Kerstmis redde – Matt Haig – Moon)
Een volledige stad was in sluimerstand gezet, pas opnieuw op te starten na het invoeren van het correcte wachtwoord: het cijfer drie.‘ (Verlos ons van het kwaad – Josst Vandecasteele – Borgerhoff & Lamberigts)

Heel wat kerstliefde in deze TBR Thursday! En een thriller waar ik hoge verwachtingen bij heb… Ik lees in december: Het meisje dat Kerstmis redde en Vader Kerstmis en ik van Matt Haig en Wie niet waagt van Jeffrey Archer. Maar ook de andere twee zou ik graag lezen… 😉

Welke boeken lees jij nog in deze laatste maand?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *