Coming soon
blogpost,  To Be Read

Coming soon: voorjaar 2022

We zijn december! De laatste 31 dagen van 2021 dus tijd om lijstjes met goede voornemens te maken, je wenslijstje voor onder de kerstboom te finetunen, cadeautjes te kopen… Heerlijk want het is bijna kerst!

Omdat er in december niet zo veel boeken meer verschijnen, laat ik jullie vandaag al een glimp zien van het voorjaar. Ik heb er enkele boeken uitgekozen waar ik nu al naar uitkijk! Kijk je mee?

Sex/Life

Sex/Life – B.B. Easton – Zomer & Keuning – verschijnt in paperback! – januari
‘Sex/Life’ van BB Easton is een hilarisch memoir over een man, een vrouw en een dagboek. ‘Sex/Life’ is de inspiratie voor de gelijknamige Netflix-serie. De getrouwde psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. BB besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van… 

De burgerwacht

De burgerwacht – Ellen Lina – De Fontein – februari
Kayleigh keert terug naar haar ouderlijk huis. Het dorp wordt geteisterd door een reeks overvallen en een burgerwacht beschermt de inwoners. Dan komt het gevaar dichter bij dan Kayleigh lief is…
Kayleigh keert na jaren bij Defensie terug naar haar ouderlijk huis in Berkendijk. Ze wordt er weer extra geconfronteerd met het verlies van haar zusje Brenna, die twintig jaar eerder vermoord werd. Omdat Berkendijk al maanden wordt geteisterd door overvallen en inbraken, zijn de mannen in het dorp een burgerwacht gestart, de schakel tussen de inwoners en de politie. Wanneer Kayleigh een lijk in een bosmeertje ontdekt, is dat de start van een reeks merkwaardige gebeurtenissen. Nóg een dode in datzelfde meer maakt Berkendijk het horrordorp van Nederland en uiteindelijk treft het noodlot Kayleighs familie opnieuw…

The Island

Het eiland – Adrian McKinty – Boekerij – april
Een nieuwe thriller van Adrian McKinty! Als deze naam je niets zegt, lees dan zeker De ketting.

Reminders of Him

Aan hem – Colleen Hoover – Zomer & Keuning – april
Er komt ook een nieuwe Colleen Hoover aan in het Nederlands! Beschikbaar vanaf april.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *