blogpost

Sfeerverslag: Boekenbeurs 28/10 en 29/10 2019

Ondertussen is de Boekenbeurs in volle gang en ben ik al meermaals een bezoekje gaan brengen aan de vier hallen boordevol leesplezier. Natuurlijk wil ik alle pret niet voor mezelf houden! Daarom deel ik vandaag de leukste ervaringen van de vooropening op 28 oktober en hoe het verliep op de eerste ‘echte’ dag op 29 oktober.

28 oktober: openingsavond voor genodigden

Ook dit jaar werd ik door L&M Books uitgenodigd voor de openingsavond! Op deze avond vind je erg veel pers, BV’s en auteurs terug op de beurs en je kan natuurlijk voor de allereerste keer tussen de boeken neuzen.

In eerste instantie was ik vooral erg benieuwd naar het eindresultaat van de nieuwe stand van Baeckens, waar ik zelf aan meehielp. Iedereen was erg tevreden over het resultaat en de nieuwe stand is zonder twijfel één van de mooiste standen op de hele beurs!

Daarnaast vind ik het altijd heel gezellig om alle bekende gezichten terug te zien. Ik heb doorheen het jaar met een heel deel mensen vaak via mail contact, maar ze na een jaar toch nog eens in het echt zien is altijd net een beetje leuker!

Wat mij wel opviel, was dat het dit jaar beduidend drukker was op de openingsavond in vergelijking met het jaar ervoor, maar dat kon de pret niet drukken!

29 oktober: dag 1

Vroeg uit de veren want de Boekenbeurs opent voor het eerst weer zijn deuren! Op deze eerste dag liet ik De slaventocht signeren door Bjorn Van den Eynde, schreef auteur Nico De Braeckeleer iets in Tsunami en Ijs van de Adem-reeks, tekende Arnoleon iets in Je hoort wat in een klaslokaal, maakte Frommelrommel een frommel in Missie zorgen opzij, ontmoette ik de geweldige en sympathieke Simone Kortsmit van Schoolfeest en maakte ik een babbeltje met Marieke van Hooff die met plezier Er was eens, Dit boek gaat NIET en Dit boek gaat WEL over mevrouw Moes en haar kakkerlakken signeerde. Ik kocht die dag Tussen de sterren en Sterrenregen van Sylvia Van Driessche en Zijn banaan van Penelope Bloom.

Wordt vervolgd!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *